Jó fogorvost keresnék Újpesten! Dr.Csuta Gábor? (tudásbázis)
Enis Csuta Gabort ajanlom!!!
8 eve jarok hozza! Sztkba soha nem mennek.
Kedves, preciz "hisztit is jol kezeli!" nekem mar az faj ha csak ram neznek! :) De nalla soha semmi sem fajt pedig honapokig dolgozott a fogaimon, szoval szivbol ajanlom enis mindenkinek!!!
Dr. Csuta Gábort én is bátran ajánlom!
Évekkel ezelőtt jártam hozzá, Ő készíttette - rakta fel a koronáimat, a mai napig tökéletesek, soha nem volt gond vele. Precízen, megbízhatóan dolgozik.
Dr Csuta Gábort szívből ajánlom mindenkinek, nagyon profi!
Eddigi fogorvosok közül, akikhez volt "szerencsém", ő csinálja a legjobb és szebb!! töméseket. Ja, aki tud, az tud...
Szia! Ne haragudj,hogy ilyen későn válaszolok.
sajnos nem tudom,hogy barázdazárást csinál-e.Ha gondolod elküldöm a tel.számát,vagy a neten is megtalálod ha gondolod.
Köszi a tippet!
Azt nem tudod esetleg,hogy barázdazárást is csinál e?úgy tudom ez viszonylag új dolog,nekem viszont fontos lenne,mert van egy fogam,ahol ugyan lyuk nincs,de már látszik némi szuvasodás,és ezzel elvileg megállítható lenne,hogy ki is lyukadjon...
Sziasztok!
Egy megbízható fogorvot szeretnék találni Újpesten vagy esetleg a 13./15.kerületben.
Eddig Csuta Gábor a legszimpatikusabb,de nem is a szimátia a lényeg ugye,hanem,hogy jó szakember legyen.Így személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi és esetleg árakra is...köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?
- Ez beszólás volt a fogorvostól, vagy én értem félre?
- Tudnátok ajánlani Újpesten jó szájsebészt, fogorvost?
- Újpesten keresnék egy cipészt, aki az egyetlen csizmámba kicserélné a zippzárt, tud valaki ajánlani?
- újpesten jó fogorvost keresek