Jelent-e valamit a parkapcsolatban a Valentin-nap? (beszélgetés)
Személy szerint utálom a Valentín napot, soha nem is tartottam (legalábbis e miatt, mert amúgy ekkor van a szülinapom :D). A szerelem ne csak ekkor legyen... virágot ne csak ekkor kapjon egy nő...
A giccses, szivecskés hülyeségek miatt van ez a morbid amerikanizálódás. Valamikor azokat is el kell passzolni . :D
ez még szebb
végre valaki
Nem!
Nagyon szomorú lennék, ha a párom az év 365 napjából, csak ezt a napot tartaná fontosnak, arra, hogy kimutassa, mennyire szeret...
Múlt hétvégén is vittem neki haza nagyon finom étcsokit, meg a kölyöknek is. Most is fogok...
Múlt héten is meg az előtt is meg az előtt is... kaptam egy csokor rózsát, szerintem most is fogok...
Nekem ennyi a Valentin Nap.
Most írta a barátnőm is, vett egy pár finomabbnál finomabb lila csokit, majd holnap együtt megeszik a férjével Valentin Nap alkalmából. Náluk is ennyi.
Egyébként szerintem az embereknek szükségük van az ünnepekre, nem itélem el ezt a dolgot, csak nagyon sokan már ezt is eltúlozzák.
Majd nem olyan lett már ez is,mint a Karácsony...ajándékozás központú,és üzletileg remek fogás..
Mind emellett azért lehet meghitt is.
A trafikosok és a virágárusok által kitalált ünnepnap.
Sok szerelmespár megünnepli, úgyhogy jelent.
Sok helyen nem jelent semmit. Van hogy a pasit nem érdekli(ez van többségben), van hogy a hölgy nem tartja ünnepnek, és olyan is ahol egyik fél sem tartja számon.
Nálunk még csak egy valentin volt, és akkor is azt mondta a párom, hogy nem érdekli igy ne is számitsak semmire. Nem számitiottam és meglepet
zsenge bizony :DDD
hozzám képest
a cirka 16 év korkülönbségre alapoztam ami köztünk van :)))
hihi...."zsenge" még senki sem nevezett így...:DDD
de szerintem teljesen más tudni...(persze nagyon fontos hogy tudjuk is) és jó alaposan kimutatni, hogy szeretjük egymást:)
üdv, szép napot:)
meg aztán te még zsenge vagy szinte még harmatos olyan fiatal :DDDD
nektek szükségetek van ilyen ünnepre.
nekem már 6 év után már eléggé tudom hogy szertjük egymást.
bizony:) Mi így is:))
további szép estét nektek:)
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?