Jelenleg egy 3 napos, titkos randevún vagyok, ami még nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ééééés tényleg nem megy a szövegértelmezés, segítek:
" - nem én vezettem - "
Tudsz szöveget értelmezni?
✅Egyrészt a megpöcköltem, messze nem jelenti azt, hogy megütöttem.
✅Másrészt, mint írtam, nem voltam túl szomjas, de nem is részeg.
✅Harmadrészt pont azt akartam kiprovokálni, hogy bevigyenek, és ha nem tették, akkor valószínűleg inkább volt vicces a dolog, mint támadó.
Azt nem tudom, nem vagyok divatkövető.
Viszont te egy hős vagy! :*
egy ősrégi vakbélműtét 8 cm-es forradása számít a mai divatban?
mert akkor trendi vagyok..-DD
Jó gyerek lehettél...
rendőr bácsi orrát megpöckölni..-)))
Majd jön az ördög és egyszer jól elvisz...-))
:-DDDD
Hogy Neked mik jutnak az eszedbe..-)))
El kell, hogy szomorítsalak, se sitten, se előzetesben nem voltam még..-)
Épp olvastam egy cikket, ahol a pácienst 72 óra előzetesbe tették, mert jó kisfiú volt..-)
Erről jutott az eszembe..
Még egy titok rólam: tetkóm sincsen..-)
ez elég magyarázat?
Csak azt nem tudom, hogy ez most dicsekedésnek szántad, vagy inkább csak ez az egész "vallomás" egy önámítás.
Mindenesetre ha én egy titkos randevún vennék részt - pláne 3 naposon, ami még folyamatban is van - nem azzal foglalkoznék, hogy ezt ezen - vagy bárhol más-oldalon ki kiabáljam.
Ezzel szemben élvezném és minden percét kihasználnám a társam - titkos - közelségének.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki olyan hitelfelvételt, ahol nem kérnek jövedelemigazolást? Jelenleg főállású anya vagyok.
- A GYED alatt felgyülemlett szabadságokból kiváltható-e néhány nap, attól függetlenül, hogy jelenleg még GYES-en vagyok?
- Gyed után visszamennék a mukahelyemre. Jelenleg szabadságon vagyok. Jár a fizetésemelés?
- Mit csináljak? kiskorom óta diétázom.jelenleg 50éves vagyok, 86kgval+154cmvel
- Jelenleg GYED-en lévő anyuka vagyok. Ha szeretnénk 2. babát, akkor mi alapján számolják a Gytás-t és a Gyed-et?
- Januárban lesz 1 éve, hogy jelenlegi munkahelyemen vagyok. Babát várok...