JBL Cinema SB450 4K soundbar hangprojektor (beszélgetés)
Személy szerint sosem értettem, hogy akinek nincs min. 50 nm-es nappalija megfelelő akusztikával, az miért akar mozirendszert vagy hangsugárzót.:)
Fogadjuk el, hogy egy lakásban soha nem fogunk olyan kép- és hangminőségnem filmet nézni, mint egy moziban. Nem erre kalibrálták a filmeket.
Ha valaki annyira vájtfülű, kényes izlésű a hangzásra az inkább egy jó minőségű fejhallgatóba fektesse a pénzét.
Az ízlés dolga, hogy kinek jön be, hogy a házimozi sugárzói, madzagjai lógnak a falon.
Nekem nem tetszik.
mi az a hangprojektor?
még a kifejezést se hallottam még
A legjobb helyen kérsz véleményeket.
A felhasználók 95%-a nő, ennek cca. 50%-a 40 fölött, akik ha van is ilyen hangprojektoruk, akkor fejből fújják a típusszámát és technikai paramétereit.
Ajánlom, keress rá a neten!
Én találtam róla tesztet, az áruházakban pedig összehasonlítható más típusokkal.
A XXI. század kínál ilyen lehetőségeket a technika, hangzástechnika iránt érdeklődőknek.
(Megkérem, az arányokért ne ugorjatok, csak ha végképp nem bírjátok visszatartani a dührohamot - csak becsült értékek.)
További ajánlott fórumok:
- Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát?
- Cinemax Cinemax2 csatornások segítsetek !!
- LG 42LA620S CINEMA SMART 3D LED televízióról mi a véleményetek?
- Valaki esetleg tudja-e hogy a szegedi Cinema City moziban elfogadnak-e üdülési csekket? Vagy Szegeden hol lehet vele vásárolni?
- A Cinema City mozikban elfogadják az üdülési csekket?