Javítanak DVD lejátszót? (tudásbázis)
Szia. Örülök, hogy sikerült... :-)
Az én drágám meg egy szuper pasi, tudtam én... :-D
Nem hiába mentem hozzá. :-)
Nagyon szívesen, igazán nincs mit. :-)
Párocskám örült neki, hogy egy ilyen csajos oldalon a segítségünkre volt, most aztán nagyon büszke magára... :-))Igazából én is az vagyok rá :-D
Szia.
Megkérdeztem a saját (házi) szerelőmet azt mondja, ha égett szagú kicsit, akkor valószínűleg tápegység (trafó) hibája lehet. Látatlanban nem tud többet mondani, de vidd el egy tv-rádió szervizbe árajánlattal, mert 3-4000 ft-ig még érdemes javíttatnod, de a fölött már inkább vegyél újat. Azt mondja még, hogy Thomsont ne vegyél, nem igazán tutik.
Most látom, hogy már válszoltál:-)
Lehet, hogy jobban jársz az újjal:-S
Nekünk Samsung van, 23e ft volt, de mindent beolvas (term. divx-et is lejátssza).
Viszont a gyerekeknek szintén Samsung van, de egy olcsóbb változat (12e ft-os) az sok lemezt nem akar beolvasni:-((
Persze:-)
Bár nem tudom melyik típus és nehéz jó szerelőt kifogni:-((
Mi a baj vele?
További ajánlott fórumok:
- Tőnkre ment a"100-éves"videó magnóm. Milyen korszerű felvevő, lejátszót javasoltok helyette?
- 2 éve vettem a dvd lejátszómat és egy csomó dvd-t már nem játszik le(újakat főleg nem) miért? Talán 2 évente cserélni kellene a lejátszót?
- Ismer valaki olyan helyet, ahol játékbabákat javítanak?
- Nem tudjátok, hogy távírányítós akkumulátorral tölthető játék autókat javítanak-e valahol Budapesten?
- Tudtok Pesten olyan helyet, ahol háztartási kisgépet(botmixert) javítanak?
- MP3, 4 lejátszót keresek, milyet vegyek- és hol?