MP3, 4 lejátszót keresek, milyet vegyek- és hol? (tudásbázis)
köszönöm szépen az időt és a segitséget
otthon megnézem mindkét linket
és mielöbb beszerzek egyet :)
további szép napot mindenkinek
és nagyon hálás vagyok , köszönöm MAri
Most találtam 999 ért is :)
Szia!
Gyakorlatilag mindenhol lehet már kapni fillérekért MP3 lejátszót,MP4 lejátszót. Tes*o,Auc*an,Med*a Ma*kt.
Ami szerintem fontos,főleg ha nem vagy technikai zseni:
-az akkumulátorosba nem kell elemet venned, hálózatról tölthető,mint a telefon (környezetvédelmi szempont miatt én ezt szeretem)
-Son*ra, I*odra csak a saját plusz programjával tudod felrakni a zenéket (ha értesz a technikai cuccokhoz nem rossz,de a helyedben inkább kihagynám)
-a legegyszerűbb,legolcsóbb is pont ugyanazt tudja laikus felhasználónak,mint a legdrágább csúcstechnika
-ha valamire költeni akarsz,az legyen a fülhallgató(abból az olcsók általában tönkremennek néhány hét alatt,és rossz a hangminőség is)
-rá lesz írva,hogy hány gigás a memóriája,ezt érdemes nézni.
Kérdezz konkrétumot,segítek!
Üdv
nem vagyok egy elektronokai zseni, már felfedeztem az MP 3-om hogy lehet "könyvtárat" cserélni,
Valaki megtanitott letölteni a youtobe-ről
de az MP4 ben jön le
most akkor vagy MP3 letöltö lehetőség kéne, vagy az MP4 lejátszó.... előre is köszönöm a segitséget
További ajánlott fórumok:
- Tőnkre ment a"100-éves"videó magnóm. Milyen korszerű felvevő, lejátszót javasoltok helyette?
- 2 éve vettem a dvd lejátszómat és egy csomó dvd-t már nem játszik le(újakat főleg nem) miért? Talán 2 évente cserélni kellene a lejátszót?
- Javítanak DVD lejátszót?
- Mennyiért és milyen DVD lejátszót lehet kapni?
- Bakelit és cd lejátszót keresek egyben
- MP4 lejátszót szeretnék venni. Tudnátok ajánlani, milyet vegyek?