Ismer valaki olyan helyet, ahol játékbabákat javítanak? (tudásbázis kérdés)
Hú, nagyon aktuális még! Feltétlenül megnézem.
Örök hála! :) Nagyon köszönöm. :)
Nagyon köszönöm Mindenkinek a segítséget. :)
Nagyon sokat jelent nekem ez a baba, szeretném, ha a kislányom is játszhatna vele. :)
Köszönöm szépen, hogy írtál. :)
A pontos címet, vagy telefonszámot nem tudsz véletlenül? Debrecenben lakunk és nem vagyok ismerős Pesten. :(
Szia!
Budapesten a Kálvin tér környékén van egy bolt.
Van egy nagy játékbabám, amit 5 évesen kaptam. Azóta 4 gyereket kiszolgált, és sajnos eléggé romos állapotban van már. :(
Saját ügyességből már nem tudom rendbe hozni. Valahogy kitört a szemét tartó kis pöcök, és sehogyan sem tudom rögzíteni. Meg a nyaka is eltörött. :(
Egyszer egy Meglepetés újságban olvastam egy játékbabákat javító néniről. De sehogyan sem tudom kideríteni az elérhetőségét.
Ha valaki tudja, vagy valahol az országban ismer olyan helyet, ahol segíteni tudnának, írja már meg.
Segítségeteket előre is köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Shea vajat szeretnék vásárolni Szegeden, ismer valaki olyan helyet ahol erre lehetőség van?
- Ismer valaki olyan helyet, ahol törpenyuszikat befogadnának hobby tartás céljából?
- Tudtok Pesten olyan helyet, ahol háztartási kisgépet(botmixert) javítanak?
- Ki ismeri a Kristálykert (Holisztikus Jólét Központ) nevű helyet? Mit tudtok róla?
- Budaörsiek jelentkezését várom, mivel tervezzük, hogy esetleg odaköltözünk...azonban nem ismerem a helyet! Kinek mi a véleménye róla?
- Tudtok olyan helyet a Móricz Zsigmond körtér vagy a Fehérvári piac közelében, ahol táska cipzárt javítanak?