Ki ismeri a Kristálykert (Holisztikus Jólét Központ) nevű helyet? Mit tudtok róla? (tudásbázis kérdés)
Nekem volt kapcsolatom Petre Veronikával. Több konzultáción is részt vettem vele, az első beszélgetések alkalmával nagyon jó tapasztalatom volt, sokmindent felgöngyölítettünk, ami a gyermekáldás akadályában állhatott, és javult is a családi helyzetem.
Viszont a lényegi kérdésre, hogy mikor várható a baba nem tudott választ adni, úgy éreztem, hogy helyette mellébeszélt, olyanokat mondott, amit bárki el tud mondani: ne görcsölj rá, foglald el magad valami mással, majd ha a házasság eléri a megfelelő szintet... szóval nekem inkább csalódás volt.
tehát te nyilván annak tartod magadat, engem pedig nem :) akkor nem is értem, minek írogatsz :P
remélem, a következő hozzászóló, ha lesz ilyen, már releváns információt fog közölni...
rólam:
a legsúlyosabb fokú endometriózisom van. kétszer műtöttek, még egyszer fognak, illetve előttem áll 1 vagy 2 három hónapos gnrh-kúra (hormoninjekció). maximálisan megbízom az orvosomban, csak itt motoszkál a fejemben, h esetleg valami lelki eredetű oka (is) lehet a betegségnek, és épp ma belebotlottam a fenti hely honlapjába.
ismeri esetleg valaki? van tapasztalatotok? mert azért ahhoz drága, h csak úgy "vagy kamu, vagy nem" alapon belevágjak...
előre is köszi minden infót, tanácsot!