Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík? (beszélgetés)
Pár napja késik csak a mensim. Csináltam ma egy tesztet. Azt írja 1 perc után már látható a 2 csík,ha babát vár valaki. Nálam 1 perc után az ellenőrző ablakban határozott rózsaszín csík rajzolódott ki. A másik ablakban 5 perc után sem jelent meg még halvány csík sem. De!!! Mostanra (több órával a tesztelés után) halványan ugyan,de kirajzolódott egy második vonalka is. A teszt azt írja 10 perc eltelte után NE értékeljük az eredményt.
Akkor most mi a helyzet szerintetek?
Szia suzanne!
En is gratulalok neked,nektek.
Sok sok boldogsagot :)
Sziasztok!!!:)
Apa nagyon örült,először nem hitt a szemének utána azt mondta "akkor ez most azt jelenti nekünk gyerekünk lesz?":)Még a könnyei is kijöttek a drágámnak, és onnantól kezdve egész végig mosolygott és a hasam simizte, és mondta, hogy "szia pocaklakó:)".Este is kijöttek a könnyei meg apósomnak is olyan aranyosak voltak:)).
Köszi. :))
Mióta terveztétek?
Köszi:)
És igazán nincs mit:)!!!
Szúrkolok Neked:)!!
:)Köszi egyetlen Ritám:))).
Puszi:))
Igen ma:), csak jöjjön már haza!!!!:)
Tiéd is nagyon édes, ahogy közölted:)
Nagyon klassz az ötlet biztos boldog lesz,és meglepődik:)
Köszi a választ:)))
És ma mondod el Neki?
Én is kis cipővel mondtam el az első babát,a másodikat pedig becsomagolt teszttel. :)
Aranyos vagy:)Köszönöm szépen:).Ígérem, hogy megpróbálok minden mozzanatot leírni, képekkel megjeleníteni:).
:)
Köszönöm:)!!!!
Szerintem pé-től számított 10-12 nap!:)
Sok sikert!:)
Szia:)!
Apa még nem tudja:), majd becsomagolom a tesztet előtte elmegyek a baba boltba icipici zoknikért és beleteszem azt is a kis csomagba:).Ráírom, hogy meglepetés:)!Ha haza jön nem fogja érteni, de ha kibontja már leesik neki:))!
Nagyon köszönöm a jó kívánságot:)!!!
Jövő héten megyek orvoshoz szerintem:)
Nincs mit:)!!!
Köszönöm:)
Köszönöm szépen,hogy válaszoltatok:))
És eseménymentes Boldog terhességet kívánok mindkettőtöknek:))
10napos terhesség az beágyazódástól számít vagy Pétől?
Szia Suzanne!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek.Ez az egyik legcsodálatosabb dolog az ember életében.
Apával együtt csináltátok a tesztet?Ha nem akkor hogy mondtad,mondod meg a nagy hírt?
Mikor mész orvoshoz,hogy az UH-on is lásd a kis csöppségedet?
Köszi :)
Neked pedig Gratula! ;)
További ajánlott fórumok:
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Terhességi teszt: halványan, de ott a második csík:)
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Nem dobtam ki a tesztet, és jó pár órával később most látok rajta még egy csíkot nagyon halványan, szerintetek ilyenkor mi van?