Járókát szeretnénk venni a lányomnak. Ötletek, hogy hol érdemes venni? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Én a fa járókát ajánlom.
Az elég nagy ahhoz,hogy ha feláll körbe járkáljon. könnyű tisztán tartani és ha már nincs rá szükség lapra szerelve a tárolhatóság is könnyen megoldható.
A keresztfiam most 8 hós.És már feláll próbál kapaszkodva menni.:)Van egy összecsukható járókája ami még a tesóé volt ő 9 éves.Nem tudtuk úgy eltakarítani,hogy jó legyen.A hálója foltos maradt és a szélén a szivacsos rész is elég érdekes szagot áraszt...:(
De vettek egy fa járókát és az sokkal jobb! Én ezt ajánlom!:)
MIndenkitől bocsi!!!!!!!!!!!
Nálunk régen a járókának hívták a kompot. Ezt a mai napig keverem:))
De jó tanácsnak, talán nem rossz...
Szia!
Csak 1 jótanács: A jó hírnevű Siesta cipő ajánlása a 11 aranyszabályból, mellyel gyermekünk lábproblémáit előzhetjük meg.
Mi az, amitől óvnom kell gyermekem lábát?
8. Soha ne használjunk Bébikompot!
Az ortopéd szakorvos véleménye: ahol látnak mind törjék össze!
A komp bizony, akár tetszik, akár nem, ártalmas. A csípőizületnek kimondottan káros, és a
csöppség helytelen testtartást vesz fel benne.
Megakadályozza a gyereket abban, hogy a korának megfelelő mozgásformákat gyakorolja.
A „kompozás” miatt kimaradhat nála a mászás ami a hátizmait erősítené. A komp folyamatos
használatával túlterheli a csontrendszerét, izmait, ízületeit.
Nekem is ilyen utazóágyam van :-D.
Szerintem a legpraktikusabb dolog az újfajta találmányok között.
azért nem volt jó mert a háló miatt alig látott ki és ezért nem szeretett benne lenni,meg rendesen nem tudott megkapaszkodni sem,inogott.Szóval nem volt jó semmiképp.
A fa rácsost pedig lehet állítani,hogy milyen magasan legyen,és ugye bár azon szépen ki lehet látni is.Én most biztos ilyet vennék.
vatera,teszvesz...
barátnőm most vett egyet vaterán,fa rácsos nagyon szuper!!! ha én vennék én is rácsosat venné,nekem volt hálós de nem jött be,se nekem se a kisfiamnak...
Én utazóágyat vettem, hogy a tanyán abban alszik, itthon meg járókának használtam.
Raktam az aljába szivacsot.
A mérete 60*120-as, a járókáé se sokkal nagyobb.
Mivel pici lyukak vannak rajta, csak akkor tud belőle majd kimászni, mikor már a lábát fel tudja emelni a tetejéig :-).
A párommal a hálósat néztük ki, de nincs ilyen tapasztalatom, így nem tudom, hogy melyik a jobb.
SEGÍTSETEK LÉCCI !!!
További ajánlott fórumok:
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- CSOK-kal szeretnénk házat venni, vegyes és gáz kazán van, de le van engedve a rendszer, ilyenkor mi van?
- 6éves lányomnak nagyon mozog az alsó 2foga. Próbáljuk kivenni vagy várjunk mig kiesik magától?
- Autósülést szeretnénk venni:Tapasztalatok?
- Nagyimnak szeretnénk mobilt venni. Szerintetek milyet lenne praktikus?
- Új házat szeretnénk venni csak emésztős, nem csatornázott.Nagy gond ez?Drágább?Tapasztalatokat várok...