Iszonyat hullik a hajam, használ a Bánfi hajszesz? (beszélgetés)
Én ezt találtam:
Egyszerű megoldás hajhullásra
Csalán és almaecet
100 gramm szárított csalánt zúzzunk össze, majd öntsük fel fél liter almaecettel. Ezután gyenge tűzön főzzük fél óráig, majd szűrjük le. Töltsük jól záródó üvegbe, tegyük a hűtőbe és minden este dörzsöljük át vele a fejbőrünket! Két hét után tartsunk 10 nap szünetet, majd ha szükséges, folytassuk a bedörzsölést!
Vérehulló fecskefű és almaecet
Az alábbi hajhullás elleni receptet Teofil atya, romániai szerzetes találta egy középkori krónikában: negyedliteres üvegbe tegyünk egy marék vérehulló fecskefüvet, majd töltsünk rá almaecetet. Hagyjuk hét napig sötétben egy kissé meleg helyen, majd naponta dörzsöljük be vele fejbőrünket.
Az is magyar találmány??
Csak tudnám miért nem vagyunk még világelsők, ennyi szürkeállománnyal...!
A Bánfi hajszesz sem csodaszer,ami kiakar hullani az ki is fog minden kence ellenére.Persze,hogy világosítja a hajfestéket,hiszen szesz!
4-5 évente van egy természetes hajváltás amikor sokkal erősebben hullik a haj.
A szervezet egyensúlya 3-4 hét elteltével áll vissza gyógyszer szedését követően, és akár ugyanennyi idő alatt épülhet le..
Viszont a túl sok vasbevitel is okozhat hajhullást..
Beszéld meg az orvosoddal..
Már legalább 5 éve festetem mindig ugyanolyannal, s csak most kezdett el iszonyat hullani a hajam, pedig már a hátközép érő hajat levágattam, rövidra /államig ér/ s nem maradt abba a hullás.
Már majdnem sirok mikor hajat kell mosni, mivan ha kopasz leszek????
Olvastam a bánfi hajszeszről, s kiprobáltam ,de azt is olvastam hogy a hajfestéket leszed? télleg igaz?
További ajánlott fórumok:
- Herba hajszesz VITANOL C - t használt már valaki?
- A Herba Vita hajszesz kinek használt?
- Regaine hajszesz, használt már valaki?Nem hullott tőle jobban a hajad?
- A Bánfi hajszeszt használhatom folyamatosan vagy időnként kell pihenőt tartani?
- Alpecin hajsampont és hajszeszt használt már valaki? Mi a tapasztalata?
- Az Alpecin hajszeszt lehet minden nap száraz hajon használni?