Istenben hívő emberekkel szeretnék beszélgetni (beszélgetés)
Nagyon szép lelkesítő hozzászólások születtek!:)De hol a fórumindító?:)))
Egyébként jó magam is Istentudó ember vagyok,mivel már megtapasztaltam Istent létezését.
Hát igen,isten valóban az akiben megbízhatunk,tényleg minden imát meghallgat.És ez a jó,ha az ember tudja,hogy amit kér vagy elmond imában,azt valóban meghallgatják,és válaszolnak is.Mert válaszolnak.De Isten itt van,velünk,nincs távol.Mindenkivel ott van,csak figyelni kell rá.Mindenkiben ott van.
Szep napot.Persze.Jo etvagy serkento is:)
Es megis itt maradtal.:) Legyen szep napod.
6 napon keresztül 1x, a 7.napon pedig 7x.Igy pontos.
Én is hibáztam:)
Igen tudom.Elolvasom igerem meg ma hozza fogok ha lesz csend valahol.
Jozsue Mozes utoda volt, munkba.Nem mindent tudok , de azt hiszem ismerem elleg jol a Bibliat.
Az még semmi, ahhoz képest ami lesz:)
ui: Józsué I.könyvében megtalálod.
Jozsué Isten embere volt.
Most mar erttelek.
Elvezem azert , hogy elkezdek olvasni egy nyelven hirtelen ugrik egyet a kepernyo es maris olvashattom a masikon
Leomlottak a fallak a 12 korul jaras uttan.Ha jol emlekszem 12 volt es bevettek a varost.A parazna no segitsegevel.
Kereszt relytvenybe irsz. Mit akarsz ezzel nekem mondani?
De igen. A kiüresedés mindig megelőzi a kegyelmet, amikor szellemed megélénkül.Úgy mint a fogantatás/születéskor.
Jeriko falait sem egy nap alatt döntötték le.
kimerult az erom.
egy jol elcsavargot gyerek vagyok aki mar nem talalja az utat vissza, kimerult ahoz hogy megkerese
Nem hiszem hogy ez nallam is fen all, ha erre gondoltal.
Ismerem az ima hatalmat, de egyedul tul gyenge vagyok.Viszont nehezen nyilok meg+ nagyon sok a titiok korulottem, amit nem is magam miatt hordok es nem az en dontesem viszont az en igeretem volt.
További ajánlott fórumok:
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Más is van úgy, hogy nemtud beszélgetni az emberekkel?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak rossz szándékú emberekkel?
- Mi a baj az emberekkel?
- Mi történik az olyan emberekkel akik feje fölül elveszik a lakást és nem tudnak tovább lépni.
- Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik már dolgoztak az USA-ban.