Ismertek notórius későket? Szerintetek az ő hibájuk vagy adottság? (beszélgetés)
Addig gyorsan netezel egyet:)
Rendet raksz a kocsiban, vagy ha busszal mentel, rendet raksz a taskadban, papirzsepiket, ragospapirokat kidobalni stb:))))
Ezt a visszarohanást ismerem: gyerek plüssmacijáért...
Nekem bevált egy módszer: este készítem ki a ruhát, ékszert és vinnivaló papírokat, táskámat, kocsikulcsot stb.
A zuhanyozáshoz viszont mindent áttettem adagolós flakonokba (tusfürdő, sampon, balzsam is, arclemosó) és így egy perc alatt megy a zuhi, a hajmosással meg 4 perc:)
Az este kikészített dolgok azért hasznosak, mert ilyenkor még tiszta az agyam, és reggel még félálomban is hamarabb kész vagyok, mintha reggel kéne keresgélni, hogy mi a francot vegyek fel.
Én akkor sem. Nem szeretem a sminket,c sak nagyon ritka alkalmakkro használom, a hajam meg tényleg max 10 mp.
A munkát úgy értettem, hogy nem jönnek hozzám ügyfelek, hogy időre ott kelljen lenni.
Ujabban mar en sem sminkelek, csak mondom, ha valahova nagyon nem akarodzik elmenni, na akkor kenem magam hosszu ideig :P.
Na igen a hajam... az a gyanus, ha meg van fesulve es lofarokba van fogva..., amugy hulla folosleges megfesulnom, mert perceken belul ugyis ugyanugy all, ahogy fesules elott.
Jaaaa, hat a munka mindenkit megvar, senki nem csinalja meg helyette :), ugyebar.
Én is az vagyok.Nincs időérzékem 20 perc is olyan nekem mintha csak 10 telt volna el,szóval azt hiszem ez az oka.Mikor busszal jártam suliba akkor okozott igazán gondot mert aludni is szeretek,a koránkeléssel is gondjaim vannak a busz pedig ugye nem várt meg.Pedig anyukám nem ilyen,nem így nevelt.Suliba is mindig időben vitt,de akkor jobban szabályoztam magam,hogy sokkal előbb felkeljek.
Én pont mindig azzal vagyok bajban,hogy mások tiszteletlenségnek veszik pedig nem annak szánom!
Igen onnan is elszoktam késni, de mivel a munkámnak mindegy, hogy negyed órával elöbb csinálom meg vagy késöbb így emiatt tökmindegy mikor érek oda, megvár.
Szinte soha nem sminkelem magam (csak ha bálba megyek, az meg ugye egy évben 1-2 van), a hajam annyi, hoyg kikefélem és lófarokba fogom, ami úgy kb 10 másodpercet vesz el az életemből. Egyszerűen így alakul. Nehezen kelek fel, utána még magamhoz kell térnem. Leviszem a kutyákat sétálni, felöltözöm és utána indulok semmie xtra nincs a reggelemben. Én 16 éves krom óta mindig kések.
Ha elobb ertel be? Akkor meg at sem oltoztel, az uzlet meg ki sem nyitott, de turelmetlen vevo 20 perccel a nyitas elott mar verte az ajtot, szoval kezdhettem 20 perccel elobb, ami soha sehova nem lett feltuntetve, kifizetve, lecsusztatva, stb...
Ez am a kizsakmanyolas. Kotve hiszem, hogy sok munkahelyen lenne mashogy...
Na az mar gaz... :D
Ja, volt egy munkahelyem, ahol nagyon ritkan kestem... Ugyanis 1000 Ft levonas jart, ha kestel, ha egy heten minden nap elkestel, akkor az 5 rugo hirtelen az amugy sem magas fizubol, ez tortent 4 evvel ez elott kb. Az meg akkor sem volt tul nagy penz, de amikor meg ezt is levontak a fizumbol, akkor marha duhos voltam. Igy ra voltam kenyszeritve, hogy idoben elinduljak :S.
Jelentem én egy vérbeli notorius késő vagyok. Mindig mindenhonnan. Nem sokat, nem órákat, csak 5-10-15 percet. Egyáltalán nem nemtörődömség, mégkevésbbé a másik iránti tisztelet hiánya. Többen írtátok már, hogy egyszerűen így alakul, és ez amennyire szarul hangzik, annyira igaz sajnos. Nem vagyok rá büszke, sőt folyamatosan próbálok változtatni rajta de nem megy. És igen, a munkahelyről is kések rendszeresen, minden nap 10-15 percet. A főnököm nem cseszeget, mert tisztában van vele, hogy a munkámat elvégzem, sőt ha kell fél-egy órával tovább is bennmaradok minden zokszó nélkül.
Azt hittem, hogy az a legnagyobb bajom, hogy nem kelek fel időben reggelente. Mindig percre ki van számolva az időm és emiatt nem érek be időben. Megjegyzem, hogy reggel max egy alapozót teszek fel, haj 2 perc, tehát nem szépítkezem fél órákat a tükör előtt. Hétfőn sikerült felkelni egy órával hamarabb. Mivel ilyen tengersok időm volt, gondoltam elmosogatok estéről. Mivel utána még mindig nagyon időben voltam, felsöpörtem és felmostam a lakást. Mi sült ki az egészből? Ugyanúgy késtem 10 percet. A barátaim már kiismertek, tolerálják, néha bosszankodnak rajta és borzasztóan meg vannak lepődve, ha valahova én érek oda először :) Olyankor egész este ezt kell hallgatnom. Moziból, színházból azért nem kések, mert úgy szervezem a programomat, hogy már előtte bemenjek valamiért a városba. Esküvőről, temetésről pedig azért nem, mert általában kocsival visznek a szülők. Olyan előfordul persze, hogy már rámtelefonálnak, hogy itt állnak a ház előtt és én egy szál bugyiban, akkor kérek még 3 perc haladékot. Ja igen, a percek. :) Nagyon hülye dolog, de ha késésben vagyok és rámcsörögnek, hogy hol a búbánatos francba vagyok már, mindig, de mindig ugyanaz a sablon szöveg. 2 perc és ott vagyok. Ha 1 megállóra vagyok a tetthelytől, ha még csak a trolira várok akkor is. Hülyeség tudom, de ösztönös. Az pedig, hogy egyébként ki mennyire megbízható nem ezen múlik. Szerintem. A munkában soha semmit nem felejtek el, tartom a határidőket. Szociális kapcsolatban is bármikor lehet rám számítani. Hirtelen ennyi tört fel belőlem. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült.
De jo neked!
En rendszeresen elkestem minden munkahelyemrol, miutan mar utaltam ott dolgozni... :(( es csak nagyon ritkan birtam idoben elindulni, es ezert duhos is voltam magamra nagyon... :(
Duhos :), segitek :D.
Marhara ruhellem a kesest, es ennek ellenere velem is elofordul, pl. elvesziti a munkahelyem az erdekesseget, azonnal notorius keso leszek...
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Rossz fogak-örökletes vagy alkati adottság? Akik szintén sokat szenvednek!
- Azok fóruma, akik az interneten ismerték meg a párjukat
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Milyen jó krumplis pogi receptet ismertek?
- Milyen természetes immunerősítőket ismertek?