Ismertek még működő női fitness termet Budapesten a 2. és 3. kerületben? (tudásbázis)
13. nonoori (válaszként erre: 12. - Norci78)
2013. júl. 9. 12:36
köszi szépen! :) én is nézegettem, gondolkodom rajta. Légkondi van felszerelve, vagy nem vészes nyáron edzeni a panelban anélkül?
Szerettél oda járni?
12. norci78 (válaszként erre: 1. - Nonoori)
2013. júl. 9. 09:19
ajánlom a tavasz fitnesst :) én oda jártam :)
11. kszb (válaszként erre: 10. - Nonoori)
2013. júl. 7. 12:49
nm :)
10. nonoori
2013. júl. 7. 12:39
Nem rossz egyébként, köszönöm az információkat! Nekem alapvetően az lenne a cél, hogy szép magányosan edzek, kikapcsolódjak. Eddig is csináltam, de elkezdtek zavarni a fiúk és a túlzott segítőkészségük, úgy érzem nem tudok 100%-ban az edzésre koncentrálni :)
9. kszb (válaszként erre: 8. - Nonoori)
2013. júl. 7. 12:31
kolléganőm járt, én onnan ismerem. Én nem járok sehova, bringázok minden nap, elég sokat.
Úgy csoportos, h amúgy egyéni :) Gépeken, stb. De mindig vannak edzők a közelben, akik egyénenként figyelnek mindenkire, h jól csinálja-e, figyelik a pulzusszámot, h megfelelő tartományban legyen, stb.
Versenyeket is hirdetnek és jutalmaznak. Amit én hallottam róluk, nekem szimpi.
tehát csoportos óra, csak kondigépeken edzenek? Önállóan nem edzhet senki ezekszerint? Te jársz? Milyen?
6. kszb (válaszként erre: 4. - Nonoori)
2013. júl. 7. 12:21
nme! Ez egy kizárólag nőknek létrehozott konditerem szakértőkkel, akik folyamatosan állapot felmérnek, és diktálják az ütemet :)
5. nonoori (válaszként erre: 3. - 4c35511f0b)
2013. júl. 7. 12:18
Örülnék, ha női lenne :) Két napja keresgélek, de szinte semmi. Régen volt a White Lotus vagy Liliana Fitness a Komjádinál, de nem tudom, hogy működik-e még, mert értelmes weboldalt, információt nem találtam:( Már azon gondolkodom, hogy kijárok az Örsre akár :)
Mi az a curves? :) Láttam már kiírva a Kolosy-n is. Ez egy óratípus nem? Gondolom konditermet nem üzemeltetnek, vagy?
3. 4c35511f0b
2013. júl. 6. 19:26
Mammutban van /vagy csak olyan jó, ahova kizárólag nők mehetnek?/
2. kszb
2013. júl. 6. 19:10
Curves a Mechwart ligetnél :)
1. nonoori
2013. júl. 6. 19:08
Ismertek még működő női fitness termet Budapesten a 2. és 3. kerületben?
További ajánlott fórumok:
- Fitness labda javítót ismertek Budapesten, Illetve, hogyan és mivel lehetne megragasztani?
- Ismertek Budapesten a XIII. kerületben megbízható fogorvost?
- Ismertek emberileg és szakmailag jó háziorvost Budapesten a III. kerületben?
- Ismertek jó háziorvost Budapesten a III. kerületben?
- Ismertek Budapesten a II. kerületben jó fogorvost?
- Ismertek jó háziorvost Budapesten a 6. kerületben?