Ismertek gyerekeknek való szakácskönyvet? (tudásbázis)
5. Marianna1973
2010. dec. 10. 22:57
?
4. Marianna1973 (válaszként erre: 3. - Szimba)
2010. dec. 10. 08:17
Szia!
A Mivimackóst hogyan tudom megkeresni? Esetleg szerzőt tudsz mondani?
3. szimba
2010. dec. 10. 08:07
Hú, én pont most láttam egy ilyet egy "olcsó" könyvesboltban a Blahánál. Majdnem megvettem magamnak, mert nem vagyok egy konyhatündér. :) Sütik voltak benne, és ahogy belenéztem, egyszerűek, elkészíthetőek. Sajnos nem emlékszem a címére. :(
Nekem egy Micimackós szakácskönyvem van, ebben ugyan van saláta meg ilyesmik is, de ezek is könnyen beszerezhető alapanyagokból állnak.
2. Marianna1973
2010. dec. 10. 08:00
sziasztok!
Olyan szakácskönyvet keresek, ami gyerekeknek szól. Van itthon már kettő, de sajnos mindkettő amerikai származású, és mindben olyan alapanyagok vannak, aminek itthon nehézkesebb a beszerzése. Egyszerű,, inkább sütis szakácskönyvet keresek.
Köszi ha segítesz!
1. Marianna1973
2010. dec. 10. 07:57
Ismertek gyerekeknek való szakácskönyvet?
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan idézeteket, amelyek biztató jellegűek, esetleg arról szólnak, hogy az álmok valóra válhatnak, ha teszünk értük? :)
- Ismertek olyat, aki huszonévesen válogatott a pasikból, jobbat akart mindig. Majd örökre egyedül maradt?
- Milyen méhecskés dalocskákat ismertek ovis gyerekeknek?
- Van gyerekeknek való Echináceás termék(a homeopatikus bogyókon ill. teákon kívül)?
- Tudtok valami gyerekeknek való karácsonyi idézetet, aminek a lényege, hogy a karácsony a szeretetről szól, nem pedig a drága ajándékokról?
- Dizájnosabb habtapit/szivacsszőnyeget keresek nem konkrétan gyerekeknek való mintájút