Melyik honlapon lehet barátkozni, beszélgetni? (tudásbázis)
Szervusz.
Én is hasonló ok miatt regisztráltam fel. Nem tudom hogy működik az oldal még,most ismerkednek de azt látom chat nincs.
Szívesen baratkozom én is, a karacsonyom elég szomorú lett talán az új év jobb lesz
Ramirhatsz
Bármelyik fórumon lehet, ha megtalálod valakivel a közös hangot.
Pl. ha érdekel téged a kertészkedés, erre vannak nagyon jó fórumok. De biztos másra is, csak azért ezt írtam, mert engem ez érdekel és ilyeneken vagyok. Sajnos a téli időszak eléggé leállítja ezeket a témákat, viszont az évek alatt pont ezeken találtam barátokat, olyanokat is akikkel nem csak a fórumon beszélgetek, hanem egymást is látogatjuk néha.
Nem mondtam, hogy párt keresek. Csak jól esne hasonló emberekkel beszélgetni, barátkozni.
Szent karácsony napján ha segíteni nem tudtok, beszólni muszáj?
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt fenn voltam egy honlapon, ami hivatalosan ugyan társkereső volt, de sokan használták barátkeresőnek is. A klasszikus társkeresői profilok és a privát üzenetküldés mellett volt lehetőség közös chatelésre is. Itt találtam meg egy azóta is nagyon kedves barátnőmet, itt találkoztam a párommal. Sajnos ez a honlap azóta megszűnt, és nem is tudok róla, hogy lenne hasonló.
Ti tudtok esetleg ilyen honlapról?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Szerintetek hol lehet manapság ismerkedni, barátkozni és legfőképpen igazi barátokra találni?
- Hol lehet manapság barátokat szerezni? Bulizni, barátkozni, ismerkedni?
- Ismer valaki olyan chat oldalt, ahol barátkozni, ismerkedni, hülyülni lehet?
- Melyik honlapon lehet saját képről HTML kódot generálni?
- Melyik honlapon lehet egyedülálló kismamákkal beszélgetni?