Hol lehet manapság barátokat szerezni? Bulizni, barátkozni, ismerkedni? (beszélgetés)
Bulizni, ismerkedni lehet...
A barát egészen más kategória.
Értem :)
Akkor viszont neked millió lehetőséged van :)
Bp-i vagy? Ha igen, akkor rengeteg szabadtéri program van, akár egyedül, akár babával, ahol lehet ismerkedni. Vagy rendezvényeken.
Játszóház, könyvtár, uszoda, fitness, vagy aerobic óra(persze nem egy alkalommal)...Leginkább olyan helyeket emelnék ki a magam nevében, ahova babásokkal lehet menni, mert én nem szoktam nagyon kimozdulni a Kisfiam nélkül.
Én sosem ismerkedtem buliban, ott valahogy nem köttetnek igaz barátságok(szerintem), bár "bulihaverokat" lehet találni.
persze, a szüleimre és anyósomra rábízom.
:-)
csak rossz érzés hogy a barátnőim "elpártoltak" tőlem pedig sose voltam az az otthonülős típus. A gyerek születése óta se.. :-)
Nekem is kisbabám van, nem azt mondtam, hogy megáll az élet, mert nem :)
Csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy rábízod-e már másra, vagy sem :)
Attól h gyerekem van, még nem állt meg az élet. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a szüleimre bármikor ráhagyhatom a gyereket, akkár több napra is, ha akarom.
Mivel nem nagyon van kivel, így nem nagyon járok sehova. A barátnőmmel havi 1 szer találkozok.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet ismerkedni manapság?
- Hogy ismerkednek manapság?
- Kinek lenne kedve beszélgetni, barátkozni, ismerkedni?
- Szerintetek hol lehet manapság ismerkedni, barátkozni és legfőképpen igazi barátokra találni?
- Budapestiekkel ismerkednék, barátkoznék
- Ismer valaki olyan chat oldalt, ahol barátkozni, ismerkedni, hülyülni lehet?