Ismerkedéskor biztos jó, ha túl őszinte vagy? (beszélgetés)
Szerintem mindenképp az a fontos, hogy már az ismerkedés közben is magunkat adjuk és ne megjátszuk magunkat. Ezt hívhatjuk őszinteségnek is.
Szerencsére az én férjem olyan, amilyennek mutatta magát, a nem kevés idegesítő tulajdonságával együtt és a roppant jó humorával:D Nekem is van jó néhány idegesítő szokásom természetesen;), de úgy tűnik, mi így szeretjük egymást.
Hát nem tudom ... nekem nagyon fura lenne az olyan ismerkedés, hogy a felek elkezdenek beszámolni a másiknak a jó is rossz tulajdonságaikról "túl őszintén" :D
Vagy csak én nem értem ... :DDD
A legelején felruházzuk a másikat minden jó tulajdonsággal, aztán kiderül szép lassan, hogy hiba nélküli ember nincs. Ha valakit a hibáival együtt tudsz elfogadni és szeretni, ő lesz az igazi. Meg te is neki.
Én úgy vagyok vele, hogy nem árulnék zsákbamacskát.
Viszont nincs a páromnak rejtett hibája. Asszem 15 év alatt kiderült volna.
Minden embernek vannak hibái.
Ha tetszik az illető megérdemel annyit hogy ne a rossz tulajdonságára koncentráljak hanem megismerjem a jókat!
Így is feltehettem volna a kérdést:
Volt vagy van a párodnak olyan tulajdonsága, ami ha már a legelején kiderült volna nem jöttél volna össze vele, de így, hogy utólag derült ki, mikor már belé szerettél nem szakítottál emiatt?
Remélem nem csak én értem a kérdést! :))))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Társkeresős ismerkedésnél ha a pasi minden kérdést elviccel, akkor nem őszinte?
- Ki, hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával, és mióta vagytok együtt?
- Még az ismerkedésünk elején vagyunk, amikor én még...
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?
- Szerintetek azért nem találtam még meg a párom, mert nem vagyok szerethető, vagy mert nem ismerkedem?