Még az ismerkedésünk elején vagyunk, amikor én még... (beszélgetős fórum)
Azt is figyelembe kell venni, hogy elvált ember. Ott már volt trauma, ami rendeződik, de alapjában óvatosabban viszonyulnak már egy új kapcsolathoz. Ez nem tekintendő hibának, sem hátránynak, egyszerűen a személyiség változása.
Ez már nem a tini korszak.
Lehet hogy működni sem fog így.
Idővel Te is lehet első a társ-kategóriában, a gyereke is a gyerek-kategóriában. Az viszont bántó, amikor egyik ember elvárja/elfogadja a másik embertől a feltétlen odaadást, miközben az, akitől elvárja, kiköveteli, csupán "másodhegedús" marad(hat) 1 kapcsolatban. Persze minden kapcsolat más és más. Gondold végig. Szia!
Ez a normális, sztem próbáld meg úgy felfogni h mennyi szabadidőd van mellette. Ha neked meg ez így nem jó keress mást. Vagy legyél csak szerető....
Te csak rövid ideig vagy az életében, a lánya, amióta megszületett. Ha a kapcsolatotok tartós lesz, gondolom lesznek közös programok a gyerekkel is.
Ha nem viseled el, hogy nem hanyagolja miattad a gyerekét, tényleg nincs más megoldás, mint hogy gyerektelennel kezdj.
Teljesen normális így a kapcsolat elején. Majd eljön az idő, amikor összehoz a gyerekkel, onnantól lesznek közös programok, hétvégék. Ha felelősségteljes apa, soha nem fog lemondani a gyerekéről. Egy nő, aki vélhetően anya szeretne lenni egyszer, legyen toleráns ha egy gyermekről van szó. Ha ez nem megy, keress nőtlen, gyermektelen pasit.
Nem az a lényeg, hogy van nincs. Ez nem kényszer dolga. Ha együtt tudunk működni együtt fogunk, ha nem akkor meg nem. Egy elvált apa felelős a gyerekéért ezt meg kell érteni, ez több mint az, hogy csak együtt vagyok a gyerekemmel. Felfog nőni apaminta nélkül, és roncs lesz egy világban, mert nem tud azonosulni vele. És ez felelősség, hogy ne így legyen. ezt nem írhatja felül egy új csaj sem. A dolgok változnak, de ehhez idő kell. Nem érdemes senki fejére nőni már az elején. Ezt a panaszkodó nőnek irtam.
Gondolom ezzel a hozzáállással nincs is melletted senki.
De ha a haverokat összehasonlítod egy gyerekkel, akkor vélhetően gyereked sincs...
Erre én azt mondom. A csajom lehet királynő,- ha megérdemli. De a király én vagyok. Akinek ez nem tetszik az küzd vagy csomagol. És jobb ha az elején, mert nem kell futni a felesleges köröket.
Hany eves a gyerek? Kozben azert van uzenet, telefon stb, vagy vmi?
Ez az, elvált ember, gyerekkel. Vannak jobbak. Ha nincs ideje egy nőre, akkor maradjon egyedül, nevelje a gyerekét. Mindenki jobban jár.
Ez csak egy példa volt, irhattam volna, hogy elmegy pecázni, vagy más hobbi. A pasi elvált ember, egy értéke biztosan megmaradt az a lánya, ő mindig is első lesz.Ha tanult a hibákból, nem hagyja ott hisztizzen az új csaj, mert ő akar lenni az első. Vannak ám más nők is, nem kell betojni.
Egy felnőtt férfi életében nem a haverok az elsők. Amelyiknek igen, az haverozzon, ne nőzzön. Normális nőt úgysem talál.
Nyilván nehéz neked, de ez egy normális, felelősségteljes apa esetében így marad, ezzel meg kell barátkoznod.
Mindig a gyereke lesz az első. Ha nem tudod elfogadni, tényleg jobb, ha nem bonyolódsz bele még jobban.
Annak meg ott a haverok 😁 Nem olyan könnyű ez. 😀
Nem szeretnélek elszomorítani, de elvált, gyerekes esetében ez normális felállás. Gyerekkel törődni kell, ha már létrehozták. Képzeld el, milyen nehéz lenne neki, ha nálatok is baba születne. Össze kell ismertetni a féltestvéreket 🙂
Királylányos álmoknak vége.
Nehéz.
Neki is, mert nem szakadhat ketté.
Nem tudom milyen idős a gyermek.
Tarts ki, hívd,messengerezzetek, kommunikáljatok.
Mond el neki, hogy szeretnél több időt, minőségi időt vele tölteni, hogy igazi kapcsolattá válhasson ami elkezdődött.
S ha nem döjfösen reagál, nem nyafogónak tart, akkor megoldjátok.
Sok sikert!
Majd megszokod 🙂 Vannak fontosabb dolgok, ilyen a gyerek szerete. Én is így cselekednék, aki nem tud várni a sorára az csak szenvedjen.
Igen, mondani könnyű. Sok ismerősömnek én is ezt mondogattam, egészen addig, míg nem kerültem én is ebbe a cipőbe…
Kezd olyannal, akinek nincs gyereke.
További ajánlott fórumok: