Ismeritek Terézanyut? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ismeritek Terézanyut?
Csodalatos emberke volt Terezanya ! emberek rengeteget segitatte , de menyire jobban es többet tudott volna segitsege elerni ha a ...
Ha a Vatikani bank egy kicsit is adakozob lett volna.
Sajnos mind ismeretes a forditotja uralkodik , igy a Terezanyanak maganak kelett segiteni..
Olvastam a könyvet - tetszett, de nem olvasnám újra. A filmet végig se tudtam nézni. A Terézapu-könyvek viszont óriásiak!
Rácz Zsuzsát újságíróként nagyon szeretem!
dettó :)
Imádom a folytatást is, pont a napokban olvastam újra.
Az ÉLET HIMNUSZA
Az Élet egyetlen esély,vedd komlyan
Az Élet szépség,csodáld meg
Az Élet boldogság,izleld meg
Az Élet álom,tedd valósággá
Az Élet kihívás,fogadd el
Az Élet kötelesség,teljesítsd
Az Élet játék,játszd
Az Élet érték,vigyázz rá
Az Élet vagyon,használd fel
Az Élet szeretet,add át magad
Az Élet titok,fejtsd meg
Az Élet igéret,teljesitsd
Az Élet szomorúság,győzd le
Az Élet dal,énekeld
Az Élet küzdelem,harcold meg
Az Élet kaland,vállald
Az Élet jutalom,érdemeld ki
Az Élet élet,éljed!!!
írta Kalkuttai Szent Teréz anya
Nos,engem a teljes könyv is megfogott,de ez a legjobban :)
Ismerem-e?
Minden reggel látom a tükörben,napközben a kirakatok tükrében....
Én pedig mintha egy Amélie plakátot láttam volna az egyik fotódon a háttérben... Nagy Amélie rajnogó vagyok! Én "Csodaország Alice-hoz" kevésbé kötődöm, a saját nevem kezdőbetűje miatt érzem magamhoz közel Alice-t, de azt hiszem, Alice-ben és Amélie-ben a sajátos világlátás, a saját kis világban élés közös. Én pedig elvagyok a saját kis világomban, néha túlságosan is:-)
Jó, hogy vannak rokon lelkek itt a Hoxa-n:-)
Rám is nagyon nagy hatással volt ez a könyv. Úgy éreztem, szinte minden lapja rólam is szól. Talán a legjobban annál a történetnél éreztem ezt, amikor a lány (Zsuzsa...?) a téli zimankóban egy vasútállomáson ragad karácsony tájban, mert nem megy érte a lovagja. Eszembe juttatta az összes szomorú, dühös, kétségbeesett és szívbemarkoló percet, amit azzal töltöttem, hogy vártam egy férfit, aki persze nem jött el....
Saját példányom nincs a könyvből, könyvtári volt.
De nekem is van jópár könyvem:-) Sylvia Plath Üvegbúrája pont abban a kiadásban van meg nekem is, mint ami a te polcodon van. Sokáig vadásztam rá még antikváriumban is. Nem okozott csalódást, faltam. Most ott feszít a polcon Elizabeth Wurtzle Prozac országa és Philip Roth A haldokló állata mellett. Újra és újra belelapozok, amikor én is úgy érzem, nem tudok kitörni a saját magam által felállított kalitkámból.
Ugrás a teljes írásra: Ismeritek Terézanyut?
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna