Ismeritek a Keto diet kapszulát? (beszélgetés)
Nincs itt döngölés, inkább óvnánk🙂
A diéta nem nehéz ,csak olvass utána jobban.
Egyébként mostanra elég meggyőzővé vált számomra a termék oldala negatív irányban. Miszerint 50% kedvezményt adnak ami tegnap este még 3 óra hosszáig tartott mikor ránéztem, most pedig van még csaknem 15 óra. Ez az agresszív rábeszélés egyik formája. A másik, mutogatnak előtte-utána fotókat.
Hát ennyi volt. Köszönöm.
Nincs olyan csodaszer ami diéta nélkül fogyaszt.
Naná hogy odaírják hogy lehetséges.
De a diétát macerásnak gondolom, ezért gondoltam a kapszulára. A forgalmazó oldalán azt is írják, hogy nem kell diétázni mellette. Megerősítést szerettem volna ebben olyan fórumtárstól akit innen már mondjuk régebben ismerek, szedi, szedte, ennek alapján mond véleményt.
De nektek is köszönöm gondolataitokat.
Viccet félretéve.
Próbáltad már a ketogén diétát?
Az egész étkezésed meg kell változtatnod, napi 25-30g ch alatt kell maradnod, figyelned kell a zsír mértékére is, és a fehérjearányra. Ha jól csinálod, és összejön a matek, ketózisba kerülsz kb 4-5 nap alatt. Aztán ezt tartanod is kell. Ha ez sikerül, nem kell semmilyen tabletta. Ha nem sikerül, akkor meg felesleges a tabletta. Kb ennyi.
Ha elolvastad volna a kapszula tájékoztatót láthatod hogy kiegészítő.
Ketogén módon kell mellé étkezni .
Ha így eszel akkor meg felesleges a kapszula.
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Ismeritek a Calli teát és a Prime Again kapszulát?
- Lehet fogyasztani almaecet kapszulát a 90 napos diéta alatt az éhség leküzdése és a gyorsabb fogyás érdekében?Nem ártok a kúrának vele?