Ismeretlen pasival randizni a lakásomon? (beszélgetős fórum)
Nem tudom.
Nem vicces. De nagyon nem. De lehet oldódnia kellett volna. Fura volt az egész. Lehet taliznék még vele ha úgy alakulna. Bár nem jelentkezett azóta.
N em=nem
Teszik?=Tetszik?
És ha van még hiba, akkor bocs;)
De akkor végül is, n em sikerült olyan rosszul!
Teszik?
Attól függetlenül, hogy elfáradtál, sok volt elsőre, jól érezted vele magad? Nem volt unalmas? Szórakoztató számodra?
El tudnád képzelni az újabb randit?
Ez nagyon vicces lehetett, hogy "így tartóztattad" 😁.
Ha ezután jelentkezik még, akkor nagyon tudhatsz korizni 😁
Ne haragudjatok nem írtam.
Tegnap volt a randi. Végülis behívtam, nem a baltás gyilkos volt. Megállt a ház előtt, kimentem beengedni. Kezet fogtunk, kérdeztem kér-e egy pohár kólát? Kér. Mondom ok gyere be. Leült a nappaliba a székre, megitta a kólát, közben beszéltünk. Szerintem 1-1,5 órát biztos. Már úgy jegyezte meg hogy na nem megyünk korizni? Bezár a pálya. Hát mondom de persze menjünk. Beültem a kocsijába. Mentünk. Eltévedt 😀 Na mindegy. Kb 1 órát ha koriztunk sokat mondok. Sok idő volt így kb 3 óra elsőre. NEKEM LEGALÁBBIS.
Hazavitt. Kb mintha természetes lett volna jött be velem. Újra ivott kólát, dumcsizott jó sokat. De már terhemre volt mert kifogyott a téma. Meg elfáradtam. Hallgattam nagyokat. Mikor is megjegyezte, hogy na jó ő megy haza. Én meg rávágtam hogy ok, tégy úgy 😀 Kicsúszott a számon. Mert úgy beült... Aztán elment. Azóta sem írt. Lehet megsértődött.
Egyetértek, opció.
Mondjuk a nem nevetek a viccein 2 hónap után és így a 80 km soknak hangzik.
Az új munkahelyemen minden fogasnal ki kell futni a pincérnek két harapás utan, hogy elégedettek-e, és a számlát a manager viszi ki, hogy meggyőződjön a kiszolgálásrol, és utána meg egy online visszacsatolasra invitáljuk a vendégeket.
Nagy különbség van hogy mondod.
Ha nincs időd megismerni, kuka.
Ha van, mert a vendéglátás januárban... Hajrá!
Ha zakkant, és követni akar, akkor is fog, ha egyszer találkoztál vele, vagy anélkül.
Nekem 16 felé volt az első zizi "hodolom". Másik suliba jártunk, csak közös programra. Kinézte a számom a haverom telefonjáról egy szünetben, aztán bombázott az értelmetlen üzenetekkel. De néha felbukkant pár olyan dolog, hogy beleírta, hol vagyok épp, mit csinálok. Vagyis követett. Én nem is láttam soha, de legalábbis nem tudtam, ki az. Annyit tudok, hogy más bajok miatt egy nap a szülei bepakoltak őt az autóba minden cuccaval a koleszbol, és nem jött többé vissza a városba, többé nem kaptam SMS-t.
Nem, mert mikor kinottem a szalvetakbol, átadtam a tesómnak :P
Attól még, hogy egy pasi bejön a lakásba, nem kell vele lefeküdni.
És ha ott mondom azt, hogy szeretnék aludni, búcsúzzunk, vagy hivjak-e egy taxit, akkor elhuznak.
Nekem sem tetszett az ötlet, de szinte rám erőszakolta :(
Amúgy tényeg nem találok magamtól, és társkeresőzni nem szeretnék. Így rábeszélt.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?