Ismer valaki olyan ácsot-épület asztalost, aki nem azzal kezdi a mondatot hogy " azt nem lehet"? (tudásbázis)
Akkor megint új mestert kell keresned....,néhány évtized múlva,az idős mester már szép korú lesz....:)
Az enyém DIREKT egy irreálisan magas árat mondott, hátha akkor letesz róla a megrendelő :))
Köszi a segitséget mindenkinek végül sikerült egy olyan idősebb mestert találni aki azonnal vágta hogy mit akarok sőt! Megnyugtatott hogy nagyon is müködne az elképzelésem , most már csak a lóvé kell és néhány évtized mire össze hozzuk ( a pénzt).
Szia!
Sajnos segíteni nem tudok, csak eszembe jutott, hogy járt egyik ismerősöm, akinek minden ötletét megvalósították :(
Kb. 7 évvel ezelőtt új házat építtetett magának, olyan 300 nm-es a ház, 2 szintes. Mára a belső falak végig vannak repedve mindenhol. Az emeleten egyik szobából átlátni a másikba, mert fél centis repedés van a falban átlósan, stb...
Ő jobban járt volna, ha hallgat a szakemberre, hogy "azt úgy nem lehet". Csak azért írtam le, hogy lásd, miért nem merik bevállalni a szokatlan ötleteket. Ez a barátom is egyből a kivitelezőn követelte vissza a pénzét...
Mindezek ellenére, remélem megtalálod, akit keresel és sikerül megvalósítani a terveid!
Mit érdekel engem hogy honnan jön , csak értsen hozzá...
Hú, hát, nagyon drukkolok, mert én még ilyen "szakembert" nem láttam...
Mivel nem vagyok pesti, ezért nem ismerek pesti ácsot. Annyit tehetsz hogy sokat felhívsz, aztán valamelyik azt mondja talán, hogy lehet.
Természetesen NEM ingyen kérem! Hozhatja a saját embereit is. A rendes melóért rendes pénz is jár, de a kontárokból már elég.
Nem valószínű, hogy egy jó szakember ingyen adja a segítségét, tanácsát...
Ilyen mestert nem hiszem, hogy találnátok, mert ők is pénzből élnek.
akkor ő nem az én emberem , ilyet én is ismerek... Gépészként tanultam statikát és nagyjából van elképzelésem hogy meddig mehetunk el...
Gerendákat kéne áthelyezni stb...
én ismerek.... A bátyám asztalos...:( és ő mindig azt mondja hogy hogyan nem lehet megcsinálni..Ésnem azt nézi, hogyan oldja meg....:S
Olyan szakember kéne aki tényleg ért a tető terekhez, és kellő fantáziával is elvan látva , mert itt most kibontakoztathatja.
Nem azonnali munkáról van szó , hanem folyamatosan szeretnénk a fizetésünkből csinálni egy hozzá értő segitségével és felügyeletével, mert eddig sokat csalódtunk az ál mesteremberek miatt...
Ismer valaki olyan ácsot-épület asztalost aki nem azzal kezdi a mondatot hogy " azt nem lehet"
További ajánlott fórumok: