Iskolai turpisságok, avagy hogyan próbáltál lógni a suliból (beszélgetés)
én úgy úsztam meg dogát, hogy nővérem sínjét, amit ínhüvelygyulladásnál kapott, minden reggel feltekertem suliba menet a jobb karomra :D hazafelé meg le, és be a táskába :) 3 hétig nem kellett dolgozatot írnom.
amúgy meg szimplán elmentem orvoshoz, hogy fáj a fejem és hányingerem van. ezt a kettőt nem tudják ellenőrizni :)
Általános iskolában nem lógtam sehogy.
De a gimibe már egyszerűen nem mentem be és szóltam a szüleimnek, hogy kéne igazolás, mert lógtam...
Ritkán volt ilyen és meg is kaptam az igazolást.
-A gyerekeim is szóltak, ha nem akartak bemenni a suliba- és én is igazoltam...
Lehet, hogy ez nem túl jó dolog, de sosem kellett hazudniuk -rendes emberek lettek azért még.
Ja és én mindig írtam puskát, ha kellett, használtam is.
micsoda ötlet
én sose tusoltam el a dolgozatot, megirtam és kész, voltak osztály társaim akik puskáztak, tanár látta nem szólt semmit :D
Egy alkalommal lógtam igazolatlanul, egy biológia dolgozatot szerettem volna megúszni. De lebuktam és kaptam egy osztályfőnökit :-)
Következő biológia órán aztán a dolgozatot is meg krellett írnom... De jól kitoltam a tanárral és nem írtam a lapra semmit. :-)
logni? én oylat csináltam mindég a háziorvosommal hogy hadd maradhassak még itthon beteg vagyok blablablablablaaa, régi szép ídők :)
amúgy nem logtam én sem :)
Ez igen! Ritka jelenség lehettél a suliban és ezt nem rossz szándékból írom.
Középsuliban meg akartam úszni egy dogát, de a suliból nem mertem kimenni. A Wc-ben húztam meg magamat. Nem kiderült, hogy nemhogy a doga, de az óra is elmaradt.
További ajánlott fórumok:
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Szerintetek milyen az iskolai menza?
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- 16 éves lányodat elengednéd DISCO-ba?(nem iskolai)
- Mi volt az az utolsó dolog, amit elsőre próbáltál ki?
- Petefészek gyulladásra természetes gyógymódot próbáltál?