Írt egy ismerős, nem nagyon van kedvem most hozzá. Semmi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, járok/jártam így (is)!
Meg így is: rendszeres beszélgető partneremet mostanság sokan hívják, látogatják egy megváltozott élethelyzete miatt. Gyakran foglalt, éppen vendégei vannak, gyerekei/testvére jövet-menet beugranak, beszédünk közben mások hívják, megterheli a mindenhajnali sógornői csörgetése (akkor még józan) és a napközbeni gyakori érdeklődése (akkor pedig már nem emlékszik, hogy aznap megtette a soros hívásait). Szóval nem tudunk nyugodtan beszélgetni.
Tegnap egy ilyen felfüggesztett trécselésünkkor megírtam neki, hogy MAJD beszélünk, ha lemúltak ezek a "sűrű" napok.
Nekem nagyon hiányzik a megszokott tere-ferénk..., de ilyen leterhelten nem akarom még én is nyomasztani.
...............
Más: van, akivel hangulatos, szép őszi időben parkban (bámészkodva) szerettem volna beszélgetni. De gyorsan/nyomulósan "felajánlotta", hogy eljön felém... Ezután hogy nézne ki, ha nem hívtam volna a lakásomba?! Így már előre nem nagyon tetszik...! Pedig vendéghívogatásra is felkészültem. (De ezt pont nem így akartam.)
..........
Nagy érték, ha valaki jól tud improvizálni és élni a kínálkozó alkalmakkal. Sajnos nekem még tanulnom kell(ene) ezt IS.
Nincs baj vele,
minden okés,
csak lehet a kedvem most nem hozzávaló..
Remélem nem haragszik meg.
Jártatok már így?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon jó ismerősre leltem-de nem lesz ez idő után kínos, ha sokat fogom látogatni?
- Nagyon buta az egyik ismerősöm. Teljesen hajthatatlan a...
- Haj probléma! Kieselerde kapszula! A fodrászom ajánlotta mert nagyon hullik a hajam! Ismerős valakinek?
- Nagyon kockázatos műtét, estetek már át rajta vagy ismerősötök?
- Egézséges sokat ülni a gépnél?(az egyik ismerősöm nagyon sokat ül ott)
- Egyik ismerősöm nagyon nem szereti a hétfőt! Mivel tudnám meglepni, jobb kedvre deríteni, e-mailen keresztül?