Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Írt egy ismerős, nem nagyon van kedvem most hozzá. Semmi... fórum

Írt egy ismerős, nem nagyon van kedvem most hozzá. Semmi... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 25. 09:48
ha csak barat az tud varni!ezen ne aggodjal!
okt. 25. 07:21
Én nem tudom, ahová nem akarok nem megyek, akit nem akarok nem hivom. Nálam ez ennyire egyszerű. Nem csinálok kabinetkérdést belőle:) Hülyeségeken nem agyalok, védem magam.
okt. 25. 07:15

Igen, járok/jártam így (is)!

Meg így is: rendszeres beszélgető partneremet mostanság sokan hívják, látogatják egy megváltozott élethelyzete miatt. Gyakran foglalt, éppen vendégei vannak, gyerekei/testvére jövet-menet beugranak, beszédünk közben mások hívják, megterheli a mindenhajnali sógornői csörgetése (akkor még józan) és a napközbeni gyakori érdeklődése (akkor pedig már nem emlékszik, hogy aznap megtette a soros hívásait). Szóval nem tudunk nyugodtan beszélgetni.

Tegnap egy ilyen felfüggesztett trécselésünkkor megírtam neki, hogy MAJD beszélünk, ha lemúltak ezek a "sűrű" napok.

Nekem nagyon hiányzik a megszokott tere-ferénk..., de ilyen leterhelten nem akarom még én is nyomasztani.

...............

Más: van, akivel hangulatos, szép őszi időben parkban (bámészkodva) szerettem volna beszélgetni. De gyorsan/nyomulósan "felajánlotta", hogy eljön felém... Ezután hogy nézne ki, ha nem hívtam volna a lakásomba?! Így már előre nem nagyon tetszik...! Pedig vendéghívogatásra is felkészültem. (De ezt pont nem így akartam.)

..........

Nagy érték, ha valaki jól tud improvizálni és élni a kínálkozó alkalmakkal. Sajnos nekem még tanulnom kell(ene) ezt IS.

5. globus (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 18:46
Van ilyen. El van mentve a száma, akiét nem akarom felvenni. Találkozunk gyakran, nincs rá szükség, hogy itthon is leszívjon.
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 18:02
.
okt. 24. 17:59
Elképesztő
okt. 24. 17:52

Nincs baj vele,

minden okés,

csak lehet a kedvem most nem hozzávaló..

Remélem nem haragszik meg.

Jártatok már így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook