Írnátok véleményeket a Telenor One Touch C-ről? (tudásbázis)
Még egyszer!!!
A párom vette!De nekem nem tetszik!! Mivel hibája nincs nem tudta kicserélni!!!!
Én nem vettem volna meg, ha meg már megvan, nem adnám el (leszámítva ha egy baleknak új árban el tudom adni).
5 napos. Ez azt jelenti, hogyha olyan gyári hibája van, amit amúgy vásárlástól számítot 3 napon belül egyből cseréltek volna másik készülékre, azt buktam. Onnantól várhatom, hogy javítgassák, és csak egy toldozott-foltozott darab marad.
Egy barátnőm egy évig használt egy iPodot, aztán feltette olyan árban, ahogy még ő vette. Ő is tudta, hogy nem ér annyit a készülék már, de hátha van az a hülye... És volt :D
Sok sikert!
Reménykedem, tegnap este adtam fel és 3-an írtak már!
De köszi a biztatást!!
Én érintőképernyőset akarok,csak olcsóbbat mint ami van! Ez is tud mindent csak kíváncsi lennék a véleményekre,mit tapasztalatok róla!!
Nokai telefont kapott karácsonyra a lányom,drágát és 3 hó után cseréltettük le mert rossz volt,a Nokia gyár évek óta nem fejleszti az operációs rendszerét,az android sokkal jobb,napra kész,és mint megtudtam ez a készülék azért "csak" 24 ezer mert nem "márkás" hanem az alcatel új változata.
Ha kéznél van a számítógép kell egyátalán okostelefon? Persze ha már van sokszor be se fogod kapcsolni a gépet. Tudsz valakivel viber vagy whatsapp progival csevegni?
Ha csak sms-re vagy hívásra használod, inkább egy "butatelefon", mint olcsó android. Azon is tudtam netezni csak a csevegés hiányzott, illetve a sportstracker.
Ebben az árban csak nokia ashát vennék.
Köszönöm!!
Már megnéztem 36-ért árulják T-mobilba,Vodafone-nál és a Telenorba,és én kártyafüggetlenül adná el 35-ért!
A hülyének is megéri,de nagy dilemma,a párom se akarom megbántani,de ez nekem drága,nem számítógépezni akarok,ahhoz itt van a nagy gép! :-)
Nem gonoszkodni akarok,szerintem inkább tartsd meg.Ugyan olyan áron biztos,h nem fogod tudni eladni,mint amennyiért vetted,szal biztosan lesz rajta vmennyi bukás.
Tudom nem ez volt a kérdés,csak gondoltam megosztom veled.:)
Mikor vette a párod?
Nem lehet oda visszavinni, ahol vette? Blokkal együtt...valami olyanra gondolok hogy mondasz valamit, hogy pl. vettél már időközben másikat. Úgysem ellenőrzik, csak lehetőleg bontatlannak kéne lennie, vagy ne legyen nyoma a használatnak.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Nyomozós sorozatokat írnátok?
- Mennyi fizetési igényt írnátok az önéletrajzba?
- Telenor One Touch C