Írjak neki 6 év után? (beszélgetés)
Egyébként nem írtam neki.
Többen voltatok, akik "igen"-t válaszoltatok, de mégis valahogy nyomósabbnak érzem a "nem" melletti érveket.
Főleg a seggel a jövő felé nézős ragadott meg :D
Beszámolni nem kell minden üzenetről, de mégis jobban érzem magam ha elmondom neki, tisztább így. Én sem örülnék ha ő írogatna a tudtom nélkül az exének. Nehogymár még a végén az jöjjön ki belőle, hogy én itt a háta mögött akciózok az exemel, mert ebből egy alaptalan veszekedés lenne..
"Megér egy fórumkiírást" :)
Azért egy fórumtéma kiírása szerintem nem nagy erőfeszítés :)) Kiírtam, mert érdekelt, hogy mások, külső szemlélők hogyan látják.
Személy szerint 3 év teljes csend után futottam össze a tiniszerelmemmel. (facebook még nem volt aktuális). Stabil barátnője volt, én futó kapcsolatokban vergődtem. Azóta pedig ő a vőlegényem :)
Két dolog jutott az eszembe:
Miért kéne minden elküldött üzenetről beszámolni a párodnak? (pláne, ha baráti hangvételű)
Ha boldog kapcsolatban élsz, miért érdekel a másik annyira, hogy ez megér egy fórumkiírást?
Igazából nem igazán tudom eldönteni az írásod alapján,hogy érzel e még iránta valamit vagy már csak barát?Egyik mondatod így hangzik,a másik úgy.
Ha csak barát,akkor szerintem nyugodtan írhatsz neki,nincs abban semmi rossz.Ha még mélyebb érzelmeket érzel iránta,akkor is írhatsz,de ha megint alakulna köztetek valami,akkor a párodnak nem hiszem,hogy jól esne.
Írj neki, de legyen baráti a hangnem! Nagyon baráti!!
Egyébként engem akkor érdekelt volt pasim élete, ha a sajátomban valami nem működött.. Ezen gondolkozz el szerintem!
Ráadásul a mostani pasid sem örülne neki... hát neked kell tudni mit kockáztatsz..
Belegondoltál már abba, hogy ha a mostani pasid levelezne egy volt szerelmével..hogyan reagálnál? Hogyan esne?
Azért írtam ide - oda csapongó hsz-t, hogy éreztessem, hogy neked kell döntened.. mindkét oldalra van magyarázat..
Sok szerencsét..
Oks, ez lesz az első, igazad van:)
Ha ő azt mondja, hogy nem, nem örülne neki, akkor pedig nem írok. Az lesz a legjobb, ha nem is ti döntötök, hanem ő:)
Ezt nem tudom miből szűrted le. Várj visszakeresek, hol írtam vajon olyat, hogy "mindent megteszek amit sokan mondotok".
Nem kell támadni, nem ismersz, nem tudod ki vagyok, tehát értelmetlen is lenne.
Egyszerűen érdekel a véleményetek egy témában, amiben nem tudok dönteni. Úgy gondolom sok értelmes, intelligens nő/férfi látogatja az oldalt, tehát ez nem egy olyan lehetetlen dolog. Ennyi.
Igen, ha most találkoznánk és szinglik lennénk, az nagyon jó lenne. De nem ez a helyzet és ezen változtatni sem szeretnék.
Így hozta a sors. Ez azt jelenti, hogy elfogadtam, hogy ez a helyzet, változtatni nem szeretnék rajta.
Ettől függetlenül érdekelhet hogy mi van vele, nem hinném, hogy ez az érzelmekkel játszás lenne.
De mindegy, minden vélemény érdekel, ki-hogyan látja ezt, hiszen ezért kérdeztem.
Igazad van, tényleg nem dönthettek.
A vélemények érdekelnek, aztán úgyis annyira nem tudok dönteni, hogy holnap reggel összeszámolom a szavazatokat és aszerint cselekszem..
Azért köszi(:
Az az igazság, hogy az első bejegyzésből is látszik, hogy a srácnak nem kéne sokat teperni, ha akarna veled valamit ("ha most találkoznánk és mindketten szinglik lennénk....")
Ez nagyon megalázó a párodra nézve. Ha nem tudsz túllépni az exen az gáz, de egy másik férfi érzelmeivel játszani is az...
ne írj!!!
minek?? felesleges, vagy hajt a kíváncsiság, meg a tettvágy, vagy mi??
szerintem bunkó dolog lenne, ha csak szórákázásból csinálnád.
További ajánlott fórumok:
- Írjak neki vagy sem?
- Nagyon tetszik nekem Azahriah, mit írjak neki?
- Írjak neki, vagy tök felesleges volna?
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?
- Mit írjak neki, hogy értsen is a szóból?
- Írjak neki én megint vagy várjak?