Inzulinrezisztencia, Merckformin 1000 mg (beszélgetés)
Kérem tisztelettel véleményeteket:
Éhomi cukor: 6,54
60 perces: 11,66
120 perces: 7,66
Inzulinadatot nem adtak.
Tünetek:
nyugtalanság, alvásproblémák, erős hajhullás
Csak a gyogyszertol ne varj csodat. Segit(het) rendbetenni az ertekeket, de ha az inzulinod a helyen van, attol meg egyaltalan nem biztos a teherbeeses sajnos (viszont a terhessegnel szukseges, hogy igy legyen, hogy megmaradjon a baba).
Egyebkent ilyen ertekek/suly mellett a 120 g eleg kevesnek tunik, mert fogynod nem igazan kell vleg. Megkerdeznek a helyedben egy jo dietetikust.
De, hogy a kerdesedre valaszoljak, rosszabb ertekeim egy ev alatt rendezodtek, de teherbeeseshez kellett 2 mutet is, mert nem ez volt az egyetlen problema.
Felezem igen :)
Nem , nem kapok inzulint.
Te is babatervezés céljából szeded? :)
Sziasztok! :)
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mennyi idő után segített a Merckformin? Jelenleg 1000mg ot szedek. 120grammos diétával. 154 centi vagyok és 51kg. Most kezdtem egy hete a gyógyszer szedését. 60 perces inzulinom lett magas. Elvileg 45 ig elfogadott nekem 69 lett. Köszönöm szép estet Nektek! :)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Létezik ilyen inzulinrezisztens étrend?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Munkahelyi alkalmassági vizsgálaton gond az inzulinrezisztencia?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?
- Csökkent glükóz tolerancia, avagy inzulinrezisztencia....