Intim műtét: kisajak kisebbítés (beszélgetés)
Sziasztok!
A kisajak korrekcióval kapcsolatos eddigi tapasztalatok:
9 napja operált Dr. Jánky György, a legjobb választás volt!
Nagyon kedves, lelkiismeretes plasztikai sebész, már a konzultáció alatt kialakult a bizalom.
Szakmailag és emberileg is a maximumot nyújtotta!
Az operációtól rettentően féltem de ha tudtam volna h ennyire fölösleges a stressz...! az injekciót alig éreztem,par kis szúrás volt az egész, csak én feszültem rá túlságosan de ez érthető.
Az asszisztensek is tündériek voltak, megértőek és figyelmesek, megnyugtattak és utána is odafigyeltek rám.
Fájdalmakról sem beszélhetek,szinte semmi nem volt,a Cataflamot is csak a duzzanat csökkentése miatt kellett szednem de pár nap múlva az is megszűnt.
Két napig pihentem az ágyban és utána is gond nélkül mozogtam.
A wc.használatkor sem éreztem csípő vagy égő érzést.
Varratszedés egy hét múlva de megírom a tapasztalataimat és ha vannak kérdések írjatok nyugodtan, szivesen válaszolok.
Sok sikert mindenkinek! Bátorság!
Sziasztok!
27-én 6 napja volt kisajak plasztikám.
Kicsit meg vagyok ilyedve mert úgy látom mintha a két kisajak felül a csiklónál összelenne varva.... nektek is így volt? Vagy ti láttáttok hogy külön vannak?
Köszi:)
Sziasztok,
én is kiváncsi lennék Sikos vagy Jánky tapasztalatokra. Kihez érdemes menni?
Én Sikos Gézánál csináltattam, műtét után otthon voltam szabin egy hétig. Az ülés és a normális menés pár napig elég nehézkes.
Ha gondolod, priviben is beszélgethetünk.
sziasztok!
érdekelne hogy aki átesett már ilyen műtéten,hol és ki végezte a beavatakozást,illetve milyen árban volt?elég sokat utánaolvastam már a témának és többen írták hogy vidéken kb feleannyiba került a műtét.főiskolás vagyok,ezért nem engedhetek meg magamnak 200.000Ft-os műtétet,viszont mindenképpen szeretném ezt az operációt a közeljövőben,mert a sport a mindennapjaim része és aközben zavar leginkább...
privátban mindenféle tapasztalat érdekelne!
előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Hiába mondjátok hogy csak két ember látja,el tudjátok képzelni mikor a fürdőruhán is kidomborodik..?, a cicanadrágon is átlátszik,,?
Nagyon kellemetlen látvány volt de szerencsém volt mert találtam egy női plasztikai sebészt aki injectio előtt előszőr elzsibbasztotta, majd fájdalommentesen megoperálta a medical-plasztikában,jó volt mert nő előtt kevésbé szégyeltem magam,egyébként mondta hogy sokkal rosszabbat is látott már..
azóta szivesen járok uszodába is..
Mivel Te voltál az utolsó hozzászóló ezért Téged kérdezlek, miért kellett kitenni magad ilyennek?
Ezt a testrészedet szerintem úgyis csak két ember látja. Te és az aki elvileg szeret Téged, azaz a férjed, élettársad, barátod.
Ha pedig szeret azt hiszem elfogadja olyannak amilyen.
Én biztos nem hagynám, hogy a nő akit szeretek kitegye magát ilyen fájdalmaknak.
sziasztok. gondoltam, megosztom a tapasztalataimat, hátha hasznos lehet vkinek. én is hasonló problémával küszködtem, mint sokan itt, aztán most pár hónapja elkezdett nem hagyni nyugodni a műtét gondolata. érdemes tudni, hogy egy ilyen műtét elvégzéséhez nem kell feltétlenül privát plasztikai sebészhez fordulni, tehát nem kell egy csomó pénzt kifizetni érte. én csak elmentem a péterfi utcai rendelőint. nőgyógyászatára, ott elmondtam mi a problémám, megnézték, igaz azt mondták, h annyira nem extrém a dolog, hogy műtétet javasoljanak, de ha szeretném, megcsinálják. nyilván egy magánklinikán kedvesebbek, figyelmesebbek az orvosok, itt elég lekezelően viselkedtek.
szóval előtte csináltatni kellett egy pár vizsgálatot (ekg, vér stb.) A megbeszélt napon reggel éhgyomorra kellett mennem, kaptam egy ágyat a kórházban, délelőtt meg is műtöttek, kb egy fél órát vett igénybe az egész, altattak. másnap reggel engedtek haza. ez 5 napja volt. nyilván ez személyfüggő, de nekem nagyon fáj, csak fájdalomcsillapítóval lehet kibírni, és az egész terület iszonyún be van dagadva, tehát az eredményt egyelőre nem látom. a járás, ülés még nem igazán megy. a varratokat két nap múlva szedik ki. azt tanácsolom tehát, h aki belevág, alaposan gondolja át előtte, és készüljön fel lelkileg is, ill arra, h akár hetekig használhatatlan lesz!
Sziasztok!
Az ars..dica oldalán találtam, h aaz egynapos műtéteket finanszírozza az oep. Ez valóban így lehet?
Kedves AnciPanci!!!
Írtad,hogy támogatja az OEP az ilyen műtéteket.Szerinted a kisajak kissebítés is támogatják ha zavar a mindennapokban és lelkiproblémát is okoz:(
Az a gond,hogy diák vagyok és sajnos nem tellene plasztikára.Kihez forduljak???
Előre is köszönöm a válaszodat.És írjon légyszives aki tud erről valamit!!!:(
Sziasztok!
Nekem kedden lesz hasonló műtétem: hátsó hüvelyfal és gátizom plasztika. Szülés után vált ez nálunk esedékessé. Sajnos (?) túl gyors,és túl nagy volt a kisfiam, és hát nem lettem a szülés után közel sem olyan, mint korábban voltam!!!
Egyébként ezt a műtétet támogatja az OEP, úgyhogy ha nem magán úton csinálod, akkor INGYEN van!!!!!
Sziasztok Csajok!Most olvastam a témát érintő fórumot.Eltelt azóta néhány hónap.Érdelekne,hogy végül is valamelyikőtök túlesett a műtéten? Ha igen, meséljétek el mi volt, minden részlet érdekel.
Évek óta rágódok a műtéten.
Köszi
Sziasztok lányok! Meglepödök a leirtakon, hogy ez valakit zavar. 18 éves srác vagyok. Imádom a nagy kisajkú lányokat, egyes pasik lehet nem tudják értékelni, de ez az ő bajuk. Nálam fordítva van a dolog mint ahogy ti elmondtátok, csak nagyajkú lányok jöhetnek szóba(minnél nagyobb annál jobb:D) Világ legjobb dolga ezeket kényeztetni, nyalni, játszani velük, vagy szimplán csak gyönyörködni ahogy a finom kis puha börredők gyűrődnek, lógnak, nem úgy mint a "babapunci" az unalmas! Ne zavarjon inkább örüljetek neki!!!
Ha már legalább 1 lány elgondolkodik ezen, akkor megérte írnom. Sziasztok!
ui.: Ismerkednék ilyen adottságokkal rendelkező lányokkal, vagy legalább bátorítanám az emiatt visszahúzódó szégyenlős lányokat:) Legyél ápolt! Visszajelzések alapján sem külsőmben sem belsőmben nem csalódnál:)....Privát üzenetet irhattok..