Internethez kérnék segítséget... (beszélgetés)
Köszönöm..kedves vagy. Elmentettem magamnak ..mert nem igazán rögzül az agyamban ...:(
Mégegyszer köszi...szép napot!
Azzal, hogy a parancsikont törlöd az Asztalról, azzal a program még a gépen marad, csak az indításához szükséges parancsikont távolítottad el.
Ha használsz Total Commandert, akkor abban, ha nem, akkor Sajátgép ikonra kattintva keresd meg magát a programot (általában C meghajtón szokott lenni egy Program files nevű mappa, én abban próbálkoznék először). Ha a program nevét látod a listában, akkor kétszer rákattintasz, és megnézed, hogy van-e olyan, hogy uninstall.exe. Ha van, akkor minden oké, kétszer rákattintasz, és a program végigvezet az uninstallálás (azaz törlés) folyamatán.
Ugyanezt megnézheted a Start menüben is, mert ott is fel vannak sorolva a gépeden lévő programok (Start menü/minden program), és sokszhor ott is megtalálható az uninstallálás.
Ha ezek nem mennek, akkor javaslom én is, hogy Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése menüpont.
Minden gépen meg kell ez legyen.
Start menü, vezérlőpult, és ott keress olyat, hogy programok telepítése, törlése, hátha neked is ilyen néven fut.
Figyelj, inkább kérj meg valakit, ha nem valami kompromittáló programokat akarsz leszedni, amik nem publikusak.:)
Nem cikiből mondom, eskü.
ezt külön telepíteni kell?? vagy minden gépen van??
Ha túl buta kérdés...kérlek ne nevess..:)
Nagyon kezdő vagyok..
Igen, csak az asztalon...
Köszönöm...próbálkozom..
Hol törölted ki, az asztalon a parancsikonokat?
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások, itt kattanj amit törölni szeretnél, és eltávolítás.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- Mennyibe kerül egy óra internethasználat pl. kávézóban?
- Németországban vásárolt kártyás internethez, hogy lehetne megtudni a kódot?
- Laptophoz és internethez értők, segítenétek?
- Van valaki aki egész jól ért a számítógépekhez, és az internethez?