Internet beállításokat (címsor, menüsor) ha elállítottam hogyan tudom visszaállítani? (tudásbázis)
6. 2a69f78972 (válaszként erre: 5. - SDitti)
2012. júl. 19. 16:28
Igazán nincs mit! Szívesen!
5. SDitti
2012. júl. 19. 16:27
Uhh, bakker, de gáz, hogy erre nem jöttem rá! Nagyon-nagyon köszönöm! :)
4. 2a69f78972 (válaszként erre: 3. - SDitti)
2012. júl. 19. 16:24
Menj fel a jobb felső sarokba és a kilépő X melletti "teljes méret/előző méret" kis kockára kattints rá.
3. SDitti
2012. júl. 19. 16:20
Egy pillanat műve volt, szerintem valami billentyűkombinációval állítódott át. Már végignyomkodtam az összeset, kiléptem és vissza. Valaki tudna segíteni?
Idegesít, hogy a kedvencek menüpontot se tudom elővarázsolni.
2. SDitti
2012. júl. 19. 16:19
Sziasztok! Véletlenül elállítottam a gépen valamit, így ha az internetre felmegyek nem látom a régen már megszokott fejlécet, menüsort (eszközök, beállítások stb.) és nem látom az oldal internetes címét sem, csak ha az egeret felfelé mozgatom.
Hogyan lehet visszaállítani?
1. SDitti
2012. júl. 19. 16:17
Internet beállítások (címsor, menüsor)
További ajánlott fórumok:
- Laptop beállítással / visszaállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kapni...
- Iphone 4S clone internetelérés, beállítás és vélemények
- Fn+F5 gombbal véletlenül elállítottam a képernyő fényerejét, most nagyon sötét. Hogyan tudom visszaállítani?
- Ki tud segíteni DIGI kábeltelevíziós internet email beállításánál?
- Mikor megnyitom az internetet, akkor is látszik az asztalon a háttérkép. Hogyan tudnám visszaállítani?
- A párom elállított valamit a számítógépen a Paint program nézegetése közben, hogy tudjuk visszaállítani?