Ínhüvelygyulladással mit lehet tenni? (tudásbázis)
Bocsanat az otletekert.
Akkor a legjobb javaslatom hogy turd a fajdalmat.
És még valamit: ismerem, milyen kegyetlenül tud fájni, amikor először csak az ujjak, utána már csukló és alkar, stb. stb. Ez általában szakmai ártalom, aki sokat veri a gépet, vagy valami hasonló munkát végez.
Majd máskor, ha ismét jelentkezik, és időben kapcsolsz, elegendő lesz esténként otthon a vizes borogatás, de ez itt már nálad orvosi eset!
Ha nem vagy hajlandó önként pihentetni, ahogy írják itt a többiek, no akkor jön a begipszelés. Garantáltan nem fogod tudni használni!!!
És hiába is ágálsz ellene, a te döntésed, hogy melyik utat választod!
Honnan tudod, hogy szeptemberben már nem fog fájni?
gyulladt állapotban különben sem műtik, azt hiszem.
Én is így voltam a gipsszel, aztán csak eltört a kezem... :D
Általános sebészeten voltam, semmit nem csináltak vele. Tovább küldtek a traumatologiara. A kézsebész szintén beutalos, szeptemberben talán kapnék időpontot. Úgyhogy hagyjuk ezeket.
A másik.. Nekem ne gipszeljenek semmit!
Miért veszítenéd el az ujjad???
Erre csak a pihentetés használ. Nyugodj bele, hogy nem tudsz dolgozni, mert ha a teljes gyógyulás előtt megint megerőlteted a kezed, akkor sokkal rosszabb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Az ínhüvelygyulladást csak injekciós kezeléssel lehet gyógyítani, vagy létezik más megoldás is?