Ingatlanértékesítőnek lenni vagy nem lenni? (beszélgetés)
Sziasztok! Vannak esetleg olyanok, akik még jelenleg is ingatlanoznak? Mindenképp kell vállalkozói és jogsi hozzá? Pesten gondolkodtam a munkavállalásban, de ez még csak terv..
Köszi előre is minden infót! :)
Tetszeni tetszik... :) Csak most kezdtem és még sok az új élmény. :) De idővel minden jó lesz.
Igazad van, de nem akarok olyan rücskös hátú lenni, mint egy pálma :D:D:D
Ez így van. De sajnos a "kollégák" sokat tettek azért, hogy így gondolják. Csak nagyon lassan lehet ezen változtatni.
A személyes véleményem az, hogy ez a helyzet arra biztosan jó lesz, hogy a szakma megtisztuljon és csak az maradjon, aki tényleg odavaló.
Szia!
Ezt a többiek is mondták, hogy ne vegyem magamra a lerázásokat illetve az esetleges sértéseket, mert az emberek a szakmának szánják vagyis nem engem bántanak, mint embert. Sokakat megkerestek már lehúzós ingatlanosok, akik fűt-fát ígértek és utána lesz..arták az ügyefeleket. Kialakult egyfajta előítélet sok emberben.
Sok ember nem is tudja milyen, csak a szomszédja lányának az ismerősének a fiával már megtörtént valami és ezért köszi,de akkor inkább neki se kell ... :)
Így van. A lényeg, hogy légy biztos magadban és a tudásodban. Ne vedd magadra bármilyen negatívat is hallasz, nem neked szól, a szakmának. Az esetek egy részében sajnos oka is van a bizalmatlanságnak és ezen tényleg úgy tudsz áttörni, ha érted a dolgod.
Kitartás! Meglesz az eredménye :))
Sziasztok!
Itt vagyok, csak kicsit húzós volt az elmúlt pár nap.. :P :)
Én most kezdtem dolgozni és a sulit is most csinálom. Nem akarok lelkizni a dolgokon, csak kissé érzékeny vagyok, de gondolom az elejét kell túlélni és azután megedződik az ember :))
Türelmem határtalan ez nagy szerencsém :)
De jó ,hogy itt még ilyen fórum is van:) Nézegetem az állásokat, hogy mi lenne jó.Gondolkoztam az ingatlanértékesítésen is.
Akkor valóban nincs fix alapbér?
Ha nem adok el egy hónapban egy lakást sem, akkor nem eszek magyarul?
Én még nem "dolgozom". Elég jól viselem az elutasítást (minden szinten).Gondolom ez az életkoromból adódik.
Kemény csaj vagyok, lepereg rólam.Nem lelkizek, te se tedd.
Vedd könnyedén.Ha görcsölsz,látják rajtad vagy érzik a telefonban.
Ha az egyik elutasít, majd a másik kapkod utánad.
Valóban sok az előítélet. Szerintem az erőszakosságuk miatt. Én biztos nem leszek
rámenős ha egyszer belevágok. Inkább udvarias, türelmes :).
Érdekes, mert a tankönyveimen meg a füti-omega név szerepel...
Helyileg a 11. kerületben van. Van, hogy a Szent Margit Gimiben vannak órák, de van, hogy az ÁVF-en. Egymás mellett van a kettő. Szombatonként.
Szerintem sem egy cég.
De jó neked? :) Nehéz? Hová jársz helyileg?
Szia!
Szerintem két külön dolog, nem? Lehet tévedek :)
A füti omega nem az EFEB?
Mert az EFEB-nél is március végén kezdődik az új. Én meg akkor fogok végezni...
Szia!
Füti omega?
Rákerestem.Minden szép és jó, csak egy bibi van: a következő tanfolyam március végén indul. :)
Esetleg mtud valaki olyat, ami előbb kezdődik? (A Kaposon kívül. Elég rossz a megítélése)
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- 80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz!
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Szerintetek normális, ha egy 19 éves babára vágyik? Szeretne anyuka lenni? Egy belső vágy hajtja?
- Szeretőt tartani, avagy annak lenni?!