Infocseppek - Nutri Energetic System - Vélemények, tapasztalatok (beszélgetés)
Én most gyorsan átolvastam az oldalukat, és annyi különbséget látok, hogy a homeopátiás golyók növényalapúak, az infocseppek pedig energetikai alapúak. Mindkettő információt közvetít, csak a golyók kézzelfoghatóbbak, növényekhez köthetők, míg az infocseppek nem. Az elve ugyanaz.
Én nem kételkedem bennük, én beadnám a 11 éves lányomnak. Az árai is kb. ott vannak, ahol a homeopátiáé.
Sziasztok!
Sokat betegeskedő és sok mindenre, elsősorban parlagfűre és poratkára allergiás kisfiamon szeretnék segíteni azáltal, hogy a hagyományos orvosláson túl homeopátiás, holisztikus módszerekkel is próbálkozom. Így jutottam el - Interneten keresztül - egy zuglói fül-orr-gégész doktornőhöz, aki a várt heomeós golyócskák helyett ezeket a bizonyos infocseppeket 'vetette meg' velem egy korszerűnek tűnő, számítógépes állapotfelmérést követően, ami az emberi testmező aktuális állapotát méri fel és a megállapítottak alapján írta fel ezeket az infocseppeket, amiket még nem kaptam meg, de a napokban szállítja elvileg egy futár. Kérdésem, hogy használta-e bárki a fórumozók közül, és ha igen, mik a tapasztalatok! Nekem - sajnos utólag- egy valami nem tetszik és gyanús is egyben: sehol egy félhangot nem találok az infocsppek ÖSSZETÉTELÉRE vonatkozóan, és amikor rákérdeztem, hogy mégis mi van bennük, mit adok be egy 9 éves gyereknek, a válasz: hát információ!! Azt azért nem tudom elfogadni, hogy egy aromaoljos üvegcsében "folyékony információ" van csupán, és hát inkább nem adok be a gyereknek semmit, azzal csak nem javítok az állapotán, mint valami gyanús izét...
Várom a tpasztalatokat, elnézést, ha túl hosszú voltam!
Zsuzsi
További ajánlott fórumok:
- Amikor be akarom kapcsolni a gépem ezt írja ki: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND ENTER. Mi ez?
- Mit jelent pontosan a babakocsiknál a "Travelling Systemre felkészítve" kifejezés?
- Maxi Cosi Bebe Confort Loola Travel System - tapasztalatok?
- Mit jelent ez? Disk boot failure, insert system and press enter
- Mi lehet a gond az LG XA14 Micro Hi-Fi Systemmel, ha a hangszóró nem szól?
- Hogy kell megjavítani a system care antivírus és nem más üzeneteket !