Amikor be akarom kapcsolni a gépem ezt írja ki: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND ENTER. Mi ez? (tudásbázis)
Hát ez gond ! Milyen a géped? Nem hagytál bent egy floppy-t vagy egy CD-t, esetleg egy DVD-t mielőtt elindítottad a gépet ?
Ha igen semmi gond vedd ki és indítsd újra.
Ha nem ez a gond, akkor a Winchesteren (WCH) elszált az operációs rendszer.
Akkor pedig nincs más hárta, elő egy oprendszert, újra install minden mentések visszatölt, ha vannak.
Nincs flopi, sem kislemez a gépben.
Hát nem tudom, egyik nap még semmi baja nem volt aztán egyszer csak ez lett.
Csak gyors tippeket szerettem volna kérni, mert nem nagyon értek a géphez a bátyóm meg nincs itthon.
"Különben meg telepítő CD-t kér, arról be tud tölteni."
Csak nem jártam messze az igazságtól a fordítás terén :D :D
Szószerinti fordításban "LEMEZ KUDARC BEILLESZTÉS RENDSZERLEMEZT BOOTOL ÉS BELÉP."
Egy enterrel elindul a gép.
Szia!
Nekem is néha ezt írja ki. Ilyenkor hátul megigazítom a winchester hátuljába dugott kábeleket, mert nekem érintkezéses. lehet, hogy neked is ez van!
Különben meg telepítő CD-t kér, arról be tud tölteni.
Mármint mostmár így sem akar működni.
Hát lehet igazatok van, újra kell telepíteni...
Próbáltam már,de nem volt jó :(
Aztán "szétszettem" a gépet és összeraktam, (mert gondoltam valakmi kicsúszott, nincs a helyén) és elindult, de ezzel sem működik. :(
További ajánlott fórumok:
- Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be?
- Kéretlen reklámok a netről! Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne jöjjenek?
- A wifi rutert, ha nem netezek akkor ki kell kapcsolni vagy éjjel-nappal mennie kell?
- Számítógép indításkor és kikapcsoláskor miért vannak a Windows frissítések? Ki lehet kapcsolni?
- Pár napja többször előfordul, hogy be akarom kapcsolni a gépet de a monitor nem kapcsol be. Aztán egy óra múlva rendbejön. Mi lehet a gond?
- Mit jelent ez? Disk boot failure, insert system and press enter