A wifi rutert, ha nem netezek akkor ki kell kapcsolni vagy éjjel-nappal mennie kell? (tudásbázis)
Vagy nem ad uj IP-t, szolgáltató függő
A QSS meg egyszerű beállitást valósit meg, mindenféle kézi beállitás nélkül
Sajnos én sem tudom, de ezt találtam egy máshol feltett kérdésnél:
TP -LINK Wireless Router 11N támogatja QSS (Quick Security Setup) funkció, amely megfelel a WPS , amely segít egységesíteni és egyszerűsíteni módon beállítására és konfigurálására biztonságot a vezeték nélküli hálózatban.Hagyományosan , a felhasználókat meg kell manuálisan létrehozni egy vezeték nélküli hálózat nevét ( SSID ) , majd kézzel írja be a kreatív, mégis kiszámítható biztonsági kulcs mind a hozzáférési pont és a kliens , hogy megakadályozzák a nem kívánt hozzáférést biztosít a vezeték nélküli hálózathoz.Segítségével QSS funkció segítségével tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózat problémamentes vezeték nélküli biztonsági beállításait .
Nem.
Én még sosem kapcsoltam ki.
szia,
mi áramfogyasztás miatt minden este/nappal amikor nem vagyunk otthon kikapcsoljuk.
Visszakapcsoláskor picit várni kell és megy újra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Ki nézi az éjjel-nappal Budapestet?
- Nem tudja valaki véletlenül, hogy az éjjel-nappali Tesco tényleg kinyit-e éjfélkor?
- Amikor be akarom kapcsolni a gépem ezt írja ki: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND ENTER. Mi ez?
- Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be?