Indiai futó kacsa - ki tudna mondani valamit róla és hol lehet venni? (tudásbázis kérdés)
Húúú, már nagyon késő van, bocsi:
És....
Összeszednek mindent,amit a fűben találnak.
De ha reggelente van egy kis harmat,vagy esik az eső,egyből előjönnek azok a dögök!
Halihó!!!!!
Nekünk is van 2 darab,vagyis a papánál!
Tuti jók,ügyesen és hatásosan dolgoznak!!!
Ez a kacsa a békát is megeszi?
Nekünk abból van millió....
Szia
Többnyire kicsiket árulnak igaz mostanra amik megmaradtak se olyan kicsik már...
A kicsik azért jók mert hamarabb barátkoznak viszont annyira még nem tüntetik el a csigákat. A nagyok már aktívabbak,nálunk kb 1,5 hónapja van 2 nagy,de ők még nagyon nem szoktak meg minket így nem engedjük ki őket.Egyébként főleg a kicsi csiga petéket imádják :) A kertet szépen "tisztába" teszik mindenféle bogárkát stb megesznek és tényleg nem bántják a növényzetet.
Valamelyik internetes apróhirdetéses oldalon tudsz találni eladókat (megnyitsz egyet és a keresőbe beírod ).Ha veszel annyi a lényeg,hogy víz mindig legyen előttük főleg amikor esznek
én nem ismertem ezt az állatákát, meggugliztam, aranyos!
ha beírod a google-ba, h indoai futókacsa eladó, sok hirdetés feljön
megeszi a csigákat, azért van rá szükséged?
További ajánlott fórumok:
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Meg tudná nekem valaki mondani, mit csinál az "Orvoslátogató"/"Patikalátogató"?
- Vámpíros, vérfarkasos és hasonló filmek sorozatok? Tudnátok ilyet mondani?
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Meg tudná valaki mondani, hol lehet panaszt tenni postai alkalmazottra?