Indesit mosógépben mosott ruhámon nem érzem az öblítő illatát. Csak az öblítőprogram esetén. Hibás a gépem? (tudásbázis kérdés)
Köszi lányok!
Felültöltős, így nem tudom megnézni, én is gondoltam arra, h idő előtt lefolyik. Van extra öblítés gombom is, és az is igaz, hogy a koncentrátumot hígítom...... Szóval van mit kipróbálom, köszi a sok-sok tanácsot!!! :)
Szia!
Nekem elöltöltős indesitem van. Én is csak akkor érzem, ha töményen teszek a tartályba, egy egész kupakkal (le**r)
Szia!
Lehet,hogy lefolyik mosás közben, öblítésnél meg csak sima vízzel öblít, ezért nem érzed.Nekem ez volt a baj.
Ha Indesit géped van, akkor lehet, hogy valami hiba lesz a géppel, hisz az ez az egyetlen márkájú mosógép az, aminél a lehető legjobban lehet érezni az öblítő illatát a ruhákon, mivel ez az egyetlen mosógépfajta, amiből nem spóroltak a programokon az öblítés részen.
Próbáld meg a hosszabb öblítés funkciót, azt minden mosáshoz még plusszba be lehet kapcsolni (legalábbis az enyémen).
Rengeteg mosógépem volt már, mert ez a nyolcadik lakás, amiben élek, ez már saját. :D Plusz anyumékét, meg anyósékét is próbáltam. Maradéktalanul az volt a véleményem, hogy Indesit-et fogok venni a saját lakásomba és így is lett, maximálisan meg is vagyok vele elégedve, isteni finom illatosak a ruháim.
Ne aggódj, nekem Whirpool van, s én sem éreztem addig amíg nem töményen öntöttem az adagolóba a koncentrátumot:)
Egy keveset löttyintek bele töményen és azóta illatos.
További ajánlott fórumok:
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Az ökógolyó tényleg meglágyítja a vizet a mosógépbe és nem fog lerakódni a vízkő?
- Ti mit használtok, hogy a mosógépben mosott fehér ruha ne legyen szürke?
- Melyik a jó márka mosógépben, ami sok éven át megbízható és jó programok vannak benne?
- Mennyibe kerül egy Indesit mosógépbe a vezérlőpanel?