Ilyen pasikkal találkoztam (beszélgetés)
Aranyos is van.
Az első hó esett, nagy szemekben hullott. A városi ház kapuján kifordulva majdnem összeütköztem egy sráccal, az akkori divat szerint mindkettőnkön szövetkabát volt, amin megálltak a hópelyhek. A hajunkban is. Összenevettünk.
Ellenkező volt az útirányunk az utcán. Pár lépés után még megfordultam, tényleg megtörtént-e ez a kedves pillanat.
Ő is épp akkor fordult meg, megint összenevettünk.
Ennyi.
lehet, ha ennél több történt volna, nem lenne ilyen kedves emlék?
Egy rémületes emlékem is van, mert akkor még szűz voltam. Talán 13 éves.
Közepesen teli busz, nézegetett rám egy középkorú pasi, közelebb is nyomult, de elfordultam. Ahogy tekergettem a fejem, lenéztem...
Hát sejtésem volt már azért,hogy egy farok nem így néz ki, ugyanis az oldalából kiállt néhány szőrcsomó, vagy 2 cm hosszú, egyenes, de kicsit hullámos szőrökkel.
Valahogy tovább kecmeregtem onnan az első ledermedés után, ahogy elsőre körülnéztem, nem volt a közelben olyan felnőtt, akihez fordulhattam volna. Rémes volt. Lefagytam.
Hát utólag mindig okosabb az ember :)
Ma már máshogy csinálnám.
Mondjuk (mereven előre nézve) felkiáltanék: vedd ki a kezed a lábam közül, te barom, mert pillanatokon belül kékre festi a patron, ami a bugyimban van!
Buszon utaztam, elég nagy tömeg volt, pici terpesz kellett, mert kanyargós utak voltak. Egyszer csak azt éreztem, hogy hátulról egy kéz van a lábam között. Hátra fordultam: Mereven előre néző rezzenéstelen tekintetek. Senki sem kért bocsánatot :D De még pofán sem tudtam verni senkit.
Gyorsan leszálltam ... :/
Nekem erről ez a film jut eszembe:
De amikor megfordultam, nem kedvesen bocsánatot kért, hanem eleve mereven állt, és átnézett a fejem felett. Semmi kontaktus.
Mondom,azóta sem értem! (Van pedig már jó 30 éve...)
...és van ötleted, hogyan képzelhette az ismerkedést? Mert én azóta se bírok rájönni. :D
Nyakába ugrok: ó te drága, úgyis utáltam már ezt a cipőt? Vagy mi????
Nekem volt egy emlékezetes nagy szerelmi bánatom, de alig értünk egymáshoz, az első kamasz-szerelem volt.
(Jó, ha alkalom lett volna, akkor talán hajjaj... :D De nem volt alkalom.)
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Te fizetnél hogy "dolgozhass"? Be nem jelentenek... Találkoztatok ilyen helyzettel?
- Milyen furcsa keresztnevekkel találkoztatok eddig?
- Milyen idegenvezetőkkel találkoztatok eddig?
- Szerelmünk lapjai...7 évig nem találkoztak, mégse múlt el a szerelem. Létezik ilyen a valóságban?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?