Illik megdézsmálni a gyerek nyuszicsokiját? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem csak hogy illik, de egyenesen kötelező, ennek több oka is van, nálam legalább is:)
1. A gyereknek tök szépek a fogai, nekem már úgyis mind1
2. Ne legyen kövér felnőtt belőle, sőt, gyerek se, nekem meg már úgyis mind1
3. A nem minőségi csoki felér egy hazaárulással, ezért abból max. sütit lehet csinálni, amiből persze mindenki ehet, de ismeritek a jelszavamat:
nekem már úgyis mindegy:)
Sziasztok!
Egyél még egyet,és fogd rá a nyuszira!:-) Mire végigolvastam,én is megkívántam a mogyorókrémmel töltött csokitojást...Kértek?
Én ilyen szempontból szenya vagyok:D
Mikuláskor is és ilyenkor is begyűjtöm egy tasakba az édességeket.Hiába lányaim vannak,kapnak ilyenkor is sok csokit.
na szóval én beosztom nekik,amit gondolok.....amit szeretek azt nem adom:D
Szeretik, de nem igazán érdekel. :DDD
Szeretik az összes többit is, és rengeteget kapnak. Amúgy már megszokott, hogy ezeket nekem adják, önként :)
Jaj, hát ez nagyon aranyos!! :DD
S annyira el tudom képzelni, hogy egyszer még én is így leszek - remélem!!!
Viszont azért jobb ha inkább elkéred, és ő biztosan szívesen ad anyának...
Ez csak tapasztalat, mert ha észreveszi anya lenyúlja a dolgait,amit ő mástól kapott, az nem jó példa, még ha most apróság és vicces is.
:))) Ez nagyon aranyos kérdés. :)
Szerintem nem gáz, egyél belőle nyugodtan. Kisfiam csokinyusziját is hárman ettük meg, 1 éves lesz, nem kell neki annyi csokoládé :))
Dehogyis!Egyél belőle nyugodtan.
Nekem annyi felől kapnak a gyerekek hogy jövő ilyenkorig is elég lenne.Szerencsére már "ehetetlen" csokit nem kapnak,mert ecseteltem a rokonságnak hogy milyen szar csokik is vannak,még süti tetejére se jó!!!:)))
Én is eszek belőlük,ha alszik ha nem.Szokott adni úgyis mert szeret engem!:))
Lelkifuri nélkül simán megeszem,mert volt olyan hogy a mikulásokból készült nyuszikor a zserbó........ááááá,nem tartogatjuk.Szépen megeszegetjük családilag!De tényleg rengeteget kapnak!Ha mondjuk csak tőünk kapnának nem nyúlnék hozzá!!!
Aha, az. :D Meg az is, hogy eldugom a gyerekek elől a csokit, amit veszek, mert ha nem, mindet felfalják :D
viszont vigyázok a fogaikra
Egyed nyugodtan, pláne ha úgyis sok van.
Szerintem nem is kell újat venni, nem is kell egy 3 évesnek annyi csoki
Nem bunkóság miért lenne az?
Legalább kevesebb lesz a gyermeked rossz foga:P
Amúgyis írtad már hogy jószívű megkínál mindíg biztosan nemfog érte cirkuszt rendezni vagy akármi. Nem fakad sírva.
Régen én is mindíg adtam apunak és anyunak a csokimból sőt elosztottam hogy mindenki kapjon:)
váá, már megettem egy fél csomag kindert
de nézek még valamit:-)van itt még gumicumi is, sok tojás, nyúl, meg egyéb finom édességek:-)
de lehet maradok a 7days csokis croissantnál, mielőtt rámozdulok a sok-sok finomságra, nem mintha az nem lenne finom:-)
legközelebb vegyél plusz csomagot magadnak ..:)
anyának is hozhat a nyuszi csokikát,nem igaz?:)
:)
nem is kell ezért keltegetned,ess neki nyugodtan egy nyuszinak:)
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Keresztfiunknak kistesója született. Milyen értékben illik ezután ajándékozni a két gyereknek?
- Ha a 8 éves gyerekhez házhoz hívom a körzeti dokit, mennyit " illik" neki fizetni? ( Budapest és környéke)
- 3 gyerekes család jön hozzánk látogatóba. 3 gyerekemnek hoznak ajándékot, nekem illik őket megajándékozni?
- Óvodai ballagásnál közösen vettünk virágot meg ajándékot, illik e külön is adni virágot a gyereknek?
- Mit illik venni egy 12 éves gyereknek, ha egy napon van a keresztelője és a szülinapja is?