Illik ilyen bordó ruhában vendégként esküvőre menni? (tudásbázis)
Simán, nagyon csini, érezd magadat jól benne!
Azért tilos a fehér, mert az a menyasszony öltözéke, aki főszereplő az eseményen.
A fekete több helyen a gyász színe.
A piros valószínűleg azért, mert az szokott lenni a menyecskeruha domináló színe.
És te ki vagy? De főleg, mire játszod az eszed? 30 évesen társbérletben élsz, egy gyárban dolgozol. A jelek szerint ráadásul olvasni sem nagyon tudsz.
Egy tök egyszerű kérdést tett fel: illik-e ebben a bordó ruhában esküvőre menni? Nem azt kérte, hogy minősítsd.
Paraszos a ruhája? Add kölcsön valamelyik olajos munkásruhádat, hátha abban elegánsabb lesz ;)
Ízlések és pofonok....
Ha valakinek tetszik ez a ruha, akkor viselje, amikor kedve tartja. Ha már egyszer felvette a fórumindító, akkor biztos tetszik neki. Alkalminak alkalmi, tehát ha náluk ez jó, akkor miért ne?
És ha már véleményezünk...Én tuti nem venném fel, de nem csak most, hanem én már menyecskeruhának sem választottam volna. Nem vagyunk egyformák, így az ízlésünk sem. Tehát, nincs min vitázni:D
Az én véleményem viszont nem számít, mivel én renitens vagyok öltözködésben is. Én simán elmegyek esküvőre fehér és fekete ruhába:DDDD
Jó ez a ruha, viseld bátran!
Jó szórakozást!!
Nagyon szép ruha, a színe is, a fazonja is, és jól áll rajtad!
Nyugodtan vedd fel, csinos leszel meglásd!
Húúúúú
Nem tévedtél el néha? :-)
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Az esküvőre illik meghívni a főnököt és kollegákat?
- Ilyen helyzetben illik ilyenkor elmenni az esküvőre vagy sem?
- Mit illik vinni esküvőre?
- Hogyan, illetve miben illik esküvőre menni vendégként?
- A rokonok közül kiket illik meghívni egy esküvőre?