Illene bejelölni ismerősnek? (beszélgetés)
Hány éves vagy úgy őszintén?
14?
olyan nincs,hogy illik vagy sem.Ha úgy érzed,kell ismerősnek ill szeretnéd h ismerősök legyetek,bejelölöd,ha nem akkor nem.
ez nem az illő-nem illő kategória...illetve közösségi oldalon olyan van esetleg amit nem illik,pl vadidegent jelölgetni,na azt nagyon nem illene,elvileg,gyakorlatilag meg az megy.Engem speciel nem is érdekelnek ezek az oldalak,egy vicc az egész,sokan nem arra használják,sőt,a többség nem arra-amire eredetileg kitalálták.
Ez nem manipuláció, hanem az igazság.
Ez kb olyan kérdés, hogy nekünk tetszik-e a pasi....Ki, ha nem is látjuk? Jaaa, mert nincsen.
De köszi, hogy legalább meg tudtuk, hogy pasi nincsen, csak ábránd és álmodozás hetek óta.
Minden jót!
Még mindig ezen rugozol?
Ha akar tőled valamit, majd bejelől. De azért ugye tudod, hogy a Face ismeretség sok embernél csak, mintha szalvétát gyűjtene annyit jelent.
Nem manipulál.
Csak ezt a kínlódást hónapok óta mi felnőtt emberek baromira unjuk.
Nincs barátnőd akit zsibbaszthanál ezzel a folyamatos agymenéssel?
Figyu!
Már írtam.
Dobd be a FB linkjét és majd eldöntjük, hogy jelöld vissza, vagy sem.
Ha nem dobsz linket, isten bizony hogy pasi sincsen, csak sokszor 5 perc hírnévre vágysz.
Várd meg míg ő jelöl meg.
Többet nem kell agyalnod ezen :D
Ez a téma már nagyon ismerős.Ha szakitottál vele,miért is foglalkoztat? De ezt már többször leírtuk.
Vagy a hiúságodnak jót tesz ha irogat?
További ajánlott fórumok:
- Te felvennél ismerősnek a te nevedben kölcsönt?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Ma elmeséltem ismerősnek hogy babát tervezünk, erre...
- Mi az, amit elnéztek ismerősnek? És mi az, ami után fel is út, le is út?
- Jelölnétek férfit ismerősnek? Nem akarom, hogy félre értsen.
- Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt?