Ikres anyuka helyére szerződéssel mennyi időre vehettek fel? (tudásbázis kérdés)
Itt azzal van gond, hogy mi van, ha az anyuka nem tölti ki a 3 évet?
A megfogalmazás, az, hogy míg vissza nem tér.
Ha nincs más, akkor fogadd el, főleg akkor, ha neked teljesen megfelel. A szerződésedben szerepel egy dátum, addig mindenképp van szerződésed, ha visszajönne közben a kismama és téged elküldenek, akkor szerintem addig a dátumig a fizetésed jár neked. Nem nézegettem mostanság a munka törvénykönyvét, de régen így volt..
Tehát, az ilyen szerződés azért ad egy kis biztonságot. kb. 3 évig van munkád, és ez a mai világban egész jó.
Igen, az ikrekre több gyes jár, de ha ő azt mondta, hogy 3 évig lesz otthon kb. gyesen, akkor innentől teljesen mindegy, hogy mennyi jár neki.
A te szerződésedben az van, amit írtál, azaz kb. 2021. szeptember 21., akkor eddig van szerződésed a céggel. Ha az anyuka majd úgy gondolja, hogy még sem 2021-ig marad otthon a gyerekeivel, hanem marad még akárhány évet, akkor elképzelhető, hogy újra szerződnek veled, (ha a te szerződésed lejár) a további időre is (ha elégedettek veled), de mondhatják azt is, hogy nem veled szerződnek, hanem mással, azaz nem garancia a hosszabbításra, ha tovább lesz gyesen.
Az "ikresség" nem túl mérvadó. Gyakran az "egy gyerekes" anyukák is úgy csinálják, hogy jön a kistesó, a még kisebb tesó stb. 4-6 évre vagy többre is otthon maradnak.
Én kb 3 év után visszamentem, de volt olyan kolleganő, aki "folyamatosan szült" és kb 10 évig a munkahely felé sem jött.
Persze, az is lehet. Ez is egy bizonytalansági tényező.
Esetleg a kérdező még kezdeményezhetné, hogy 6 hónapos határozott időre módosítsák a szerződését, és ne tegyék függővé a visszatérő kismamától. Hat hónapon belül a kismama is hozhat döntést és ő is felkészülhet a váltásra, egy új hely keresésére.
Viszont ez a megfogalmazása a határozott időnek, tényleg nagyon bizonytalan, és más kezében van a döntés, hogy mikor is lesz vége. Egyik napról a másikra kitehetnek, ha a kismama úgy dönt, hogy visszatér. És ez a bizonytalanság szinte egész idő alatt fennáll majd.
De már aláírtad.
Csak úgy szabadulhatsz ettől a kötelemtől, ha még próbaidő alatt kilépsz.
Ha már próbaidőn vagy, akkor a további két hónap alatt még kereshetsz olyan munkát, ahol folyamatos szerződéssel vesznek fel. Ha sikerül találnod, ezt még a próbaidő alatt minden kötelezettség nélkül ott hagyhatod.
Én ezt tenném.
Bocs, csak ez tünt fel az írásodból:
"kiléphetsz próbaidőn belül bármikor utána meg vagy 30 nap ( közalkalmazott 60 nap ) a felmondás"
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Mi van akkor ha gyeses helyére vesz fel engem egy mh egy éves határozott idejű szerződéssel és én pont ezalatt az egy év alatt esem teherbe?