Ikeában kapható most leesésgátló kiságyra? (tudásbázis kérdés)
Gyerekágyban igen gyenge ott a felhozatal.
Régen volt egy fa ágyuk, aminek a két végét fel lehetett hajtani és ahogy nőtt a gyerek, először egyiket, majd a másikat is lehajtottad. A nevére már nem emlékszem, de már az sincs nekik.
:D
végignéztem az összes gyerekágyat (illetve 2-t ne, ami nem tetszik), de nem látok állítható méretűt.
Ha nem találsz megfelelő színűt, akár ezt a fehéret is átfestheted a kívánt színűre. Csak egy kis festék kell hozzá (ikeában az is van szerintem), és tökéletes lesz.
Mi egyébként pont tegnap voltunk ott és láttam a belinket leesésgátlót. :) Szerintem is jó, de a fehér szín nekem se tetszik.
nekünk bükk a kiságy, elég hülyén nézne ki hozzá a fehér. :-(
Bíztam benne hogy van bükk.
Esetleg máshol is kapható ilyen?
hű, ez szuper, köszönöm.
ilyen vajon bükkszínben is kapható?
nem találom a honlapon.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a leeségátlók univerzálisak? bármilyen kiságyra feltehető?
pelenkázóval együtt van a kiságyunk, később gyerekággyá alakítható. most még csak az első rácsot venném le róla, és oda szeretnék leesésgátlót tenni.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet Pesten venni nagy baldachin kiságyra, olyat ami teljesen körbeéri?
- "Sima" heverőre, kapható leesésgátló?
- Van valakinek tapasztalata gyerekágyra szerelhető leesésgátlóval kapcsolatban?
- Tudja valaki, hogy Pécsen hol tudnék jó állapotban lévő, leesésgátlós gyerekágyat venni használtan?
- Ismeri valaki az Almody mandulás torta receptjét? (Ikeában kapható)
- Tud valaki Nyíregyházán (akár használtan is ) matracos nagy ágyra való leesésgátlót?