Ihatok reggel éhgyomorra kalcium pezsgőtablettát? (tudásbázis kérdés)
Jó három évvel később, mérgemben írom ide:
A reggeli nem éhgyomorra van? Hihi...
Életemben sem bírtam soha reggelizni, és én is megiszom a kalciumot, ha akkor jut eszembe.
Kávét meg a reggeli fogmosás után iszom, sőt!!!
Akkor iszom kávét, amikor csak megkívánom. Nem kell minden hülye babonának bedőlni.
Szivesen
Neked is!
Értem. Még egyszer köszönöm a választ, akkor holnaptól reggelente iszok egyet.
További szép estét!
Pályinka mellé kisérőnek,fincsi!
:-)))))))))))))))))))))
Nem ennél többet nem iszok, tejet csak nagyon ritkán, inkább joghurtot szoktam enni a tejtermékek közül.
Minden másnap sportolok valamit és ezért gondoltam hogy biztos örülni fog a szervezetem ha iszok kalcium tablettát.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat:)
Mivel foglalkozol?
Szia!
Nem kell csak gondolom jót tesz a csontjaimnak.
Régebben ittam reggelente magnézium tablettát és a gyomrom nem fájt tőle. Sőt jól is esett mert reggel általában szomjas vagyok és éhes csak később leszek.
Köszönöm a gyors választ:)
Ihatsz, ha nem kavarodik fel tőle a gyomrod?
Miért innod kell?
Sziasztok!
Reggelente kalcium pezsgőtablettát szeretnék inni, de hallottam hogy vannak olyan vitaminok amik csak zsírban oldódnak ezért evés után kell bevenni.
A kalcium pezsgőtablettát lehet inni reggeli előtt?
További ajánlott fórumok:
- Gyűlölök reggelizni, de muszáj lenne, mert éhgyomorra nem...
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Fekete kávé! Szerinted okoz betegséget az éhgyomorra fogyasztott kávé?
- Az normális, hogy egy üveg pezsgő éhgyomorra ennyire megártott nekem?
- Mikor (étkezés előtt vagy éhgyomorra, reggel vagy este) kell alkalmazni az "Útifűmaghéj"-at?
- Vérvételre éhgyomorra kell menni és nem lehet bizonyos dolgokat sem inni. Vizet ihatok?