Igaza lehet a természetgyógyásznak? (tudásbázis)
Férfi meddőségi vizsgálat nem az urológián van, hanem az ANDROLÓGIÁN!
Nekünk szegedre kellett mennünk a női klinikára, hogy ezt a vizsgálatot elvégezzék!
A tapasztalati vélemények nem sokat érnek ebből a szempontból, csak a kontrollált tudományos vizsgálatok.
A személyes tapasztalatok eredendően pontatlanok, szubjektívek és elfogultak.
Úgy tűnik a természetgyógyász sem tévedhetetlen.
Viszont ő soha nem tárja szét a karját, viszont tartja a markát. :)
Mindkettototknek volt, vagy csak Neked? Mert attol, hogy nalad minden rendben van, a parodnal meg lehet selejetes az anyag. Persze ha o is volt, akkor ok, de ha nem, akkor mintapohar, merev konyek laza csuklo, aztan irany az urologia.
Sok sikert!
én egy szóval nem mondtam, hogy a term.gyógyász lutrizik! Csupán annyit mondott első alkalommal, hogy mensim lesz! Most sem azt mondta, hogy vagy mensi, vagy babó, csupán azt mondta, hogy meg van duzzadva a méhem! Ebből én kezdetem el kombinálni, hogy mi van akkor, ha baba van a dologban!
(nőgyógyász általi vizsgálat során is volt már duzzadt, sőt nagyobb a méhem a megszokottnál és nem voltam terhes)
na akkor meg pláne gyanús nekem a term.gyógyász, hiszen valamelyik eset fennáll, vagy mindjárt nagylány lesz, vagy várandós:))
Nekem eddig csak akkor volt (nőgyógyászati vizsgálat szerint, nem természetgyógyász szerint) szó arról, hogy duzzadt, amikor babát vártam, így ez ugrott be:)
Én is a tesztre szavazok;)
Az AVIVA-ról van egy két kötetes könyv, a gyakorlatok abból is megtanulhatók, talán könyvtárból is meg tudod szerezni. Van benne pár gyakorlat, aminek a segítségével meg lehet indítani a vérzést, persze szigorúan csak akkor, ha tutira nem vagy terhes .....
Teljes orvosi kivizsgálásod volt?
Igen..nagyon-nagyon rendszertelen! És már évek óta próbálkozunk babafronton! Pontosan ezért kezdtem el járni természetgyógyászhoz, (mert az orvosok csak küldtek innen-oda, onnan-ide)! Tény, hogy jobb előbb tudni a dolgokat, csak olyan rossz, mikor csak egy csík van! :(
Hallottam az AVIVA tornáról, csak az errefelé nincsen!
Szóval rendszertelen a ciklusod, de mostanában tervezitek a babát?
Megértem, hogy félsz, de ha belegondolsz, jobb, ha előbb tudod, hogy mi van ..... nem? Ha pozitív a teszt, akkor azért, ha negatív, akkor meg azért.
Hallottál az AVIVA tornáról?
Nem csak a babától lehet megduzzadva, simán a késéstől is. Szóval akár érezhette is.
De a lényeg, hogy csináljon egy tesztet! :o))
Azért kérdeztem így, mert nekem elég rendszertelen a mensim! Nálam ez nem szokatlan dolog, csak most nem értem miért nem jött meg eddig, ha már lassan két hete azt mondta a természetgyógyász, hogy érzi, hogy meg fog jönni!
És azért nem csináltam eddig tesztet, mert félek a csalódástól! :(
Ha 22-én kellett volna megjönnie, akkor szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet.
Megjegyzem, hogy elég érdekes a természetgyógyászod: először a talpadból "érzi", hogy mindjárt megjön, majd mikor közölöd vele, hogy nem jött meg, akkor azt "érzi", hogy meg van duzzadva a méhed... szóval csupáncsak következtetett erre, hisz valószínű, hogy babát szeretnél, ezt tudja + nem jött meg = közli, hogy meg van duzzadva - mint várandósság esetén mindenkinek
Röviden...először mikor elmentem (08.18.) azt mondta a természetgyógyász, hogy meg fog jönni, mert ezt érzi a talpamból! 08.22.-én kellett volna megjönnie!
Ma megint voltam (08.30.) és még mindig nem jött meg! Rákérdeztem, hogy érezz-e ezzel kapcsolatban valamit és azt mondta erre, hogy a méhem meg van duzzadva!
Szerintetek csináljak egy tesztet? Hátha azért "duzzadt" a méhem, mert babó van a dologban?
Vagy várjak még egy kicsit?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Szerintetek Magyarországra milyen hatással van, illetve lehet a Japán természeti katasztrófa?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- 2 császár után lehet természetesen szülni?
- Mennyire lehet hinni a természetgyógyász által megállapított ételérzékenységnek?