Igaz lehet, hogy hajvágás után gyorsabban nő a haj? Ha igen, miért? (tudásbázis)
A Vigorance a Yunsey forgalmazza,annak egy termékcsaládja.Csak fodrászkellékeseknél lehet kapni,akik árulnak Yunsey termékeket.Ha épp az a hajápoló nincs náluk,meg lehet rendelni.
Vagy,keress fel egy olyan fodrászt,aki Yunsay festékeket használ,ő is tud szerezni.
Ezek professzionális fodrásztermékek.Lakossági forgalomba nem kaphatók.
Sokan még akkor sem hiszik el,hogy nő a hajuk,ha a festett hajon látják a lenövést!:)))
Sőt,van olyan festett hajú,aki azt hiszi,hogy azért van 2 hét alatt egy centis lenövése,mert a fodrász nem jól festette be!:)
Továbbá!Van aki nem érti,mért nem nő a lapockáig érő haja,amikor ő már fél éve nem is fest!:D
Ej!Sorolhatnám!:)
Kesz szerencse, hogy a haj a hajhagymabol no, es nem a hajszal vege hosszabbodik :D :D :D
Az egeszseges haj azert tunok gyorsabban novonek, mert nincs ami letorjon, ergo ami kino, a fejen is marad.
:D
Szia! A Vigorance termékeket boltban vagy gyógyszertárban lehet beszerezni?
Én Lady Bánfi hajszeszt használok, sok új hajszálam nőtt tőle.
Hát én úgy gondolom, hogy a hosszú haj vége vágás nélkül jobban törik és mivel folyamatos töredezésben van nem nagyon nő pont azért mert a végek elhullanak. Ha levágnak belőle 1-2 centit, akkor mire újra elkezd töredezni, addig úgy tűnik, mintha gyorsabban nőne. Nől az ha törik is, csak nem tűnik fel, mert el is veszted. Ha viszont rendszeresen vágatsz belőle 1 centit (mielőtt elkezdene törni), akkor egészséges marad és láthatóan nőni is fog!
Tudod, nől 2 centit (miután le volt vágva), egészséges, vágatsz belőle 1 centit (hogy egészséges maradjon), a tiszta hasznod 1 centi. Aztán vágás után megint nől az egészséges hajad annyi idő alatt mint előzőleg 2 centit, megint levágatsz egyet, egészséges marad, a tiszta hasznod a kezdetektől 2 cm és így tovább.
Szerintem.
Az attól függ mivel vágják a hajat? Ollóval,akkor
egészséges a vége. Ha pengével akkor kiszálkásodik.
Nekem így tették tönkre a hajvégemet alig tudtam helyre hozni! Ne engedjétek hogy pengével vágja a fodrász és a ritkításnál se mindegy milyen eszközt használ a fodrász.
Régebben sokszor rendszeresen vágtam a hajam. Sosem nőtt meg, legfeljebb a hátam közepéig és mindig töredezett volt a vége. Amióta hennázom, azóta megindult és nem is töredezik. Azóta már a ..., a derekam alá ér és a mennyisége is több lett.
Igen, a hajhagyma állapotától függ a haj növekedése és egészsége.
Igaz!
Két havonta egy centit kell vágatni belőle!
Az átlagosan növő haj még így is 2 cm hosszabbodik a két hónap alatt!
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Kinek lehet igaza?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Mit lehet használni ekcémás bőrre, ami beválik és gyorsabban elmúlnak tőle a foltok?