Igaz az, hogy valakinek nem jár segély (semmilyen), mert a párja pl. 80 ezret keres? (tudásbázis)
Ő a barátnőm és nem jól lát,légyszives ne bántsd.
Köszönöm.
mi van?ne haragudj,több hszt láttam már tőled,de olyan bika helyesírási hibáid vannak,hogy az már fájdalom...
használd a hiba javítót,mert ez katasztrófa...
ha leírsz egy szót,akkor nyomj egy jobb oldali egér gombot,és keresd meg azt a szót,amit leszeretnél írni..én tudom,hogy ez nem ide való téma,és azt is tudom,hogy te epilepsziás vagy,és nem bántani akarlak,csak borzasztóan idegesítő...
köszönöm...
Mi így gondoljuk, ők úgy.becsületbeli ügy.....lebukik fizetheti vissza plusz a büntit is.Nem tudom valaki átgondolta e mélyebben mit csinál mikor beadta a papírját.nem hiszem hogy megéri....eggyel kevesebb szoli és műköröm és helyben lenne,de a luxusról aki nem tud lemondani.....no comment.
csak épp lehet annak meg nem jut,akinek tényleg szüksége lenne rá.
ez így volt,így van és így is lesz,amíg világ a világ...
a becsületes ember nem él meg,csak aki lop,csal,hazudik...
Ne hari,de ha minket számon kértek mikor páromnak nem volt SEMMILYEN jövedelme miből élünk,szerintem lenne joguk utána nézni.
Ehhez hozzátartozik,hogy 1xbejelentették együtt élnek,elvettek tőlük mindent,aztán gyorsan visszacsinálták az egészet.Szal nem értem én ezt,a becsületes embert szivatják a legjobban.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!