Idézetek az ember személyiségéről. (beszélgetés)
"Soha ne felejtsd el, hogy pontosan olyan vagy, amilyennek lenned kell. Úgy vagy jól, ahogy vagy. Ha bárki bármi mást mond, nos, az szamárság."
Alice Clayton
Az őszinteség a személyiség varázsa.
Hioszi Tatiosz
Én azonban én vagyok, és akkor sem változtatom meg az ízlésemet, ha az egész emberiségnek egybehangzóan más is a véleménye. Ha nekem nem tetszik valami, hát nem tetszik és kész. A világon semmi okát sem látom, miért kellene tetszést majmolnom, csak azért, mert embertársaim többségének tetszik valami, vagy legalábbis úgy tesznek, mintha tetszenék nekik. Abban, hogy mi tetszik, vagy mi nem tetszik nekem, nem indulhatok a divat után.
Jack London
~ Hogy ki vagyok én?
A legártatlanabb angyalod, vagy a legkísértőbb démonod.
A barátod, vagy az ellenséged.
A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed, vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel.
A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni, vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lehet a Tiéd.
Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell, vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged.
A pillangók, amik a hasadban repkednek, vagy a könnycsepp, ami az arcodon lepereg.
Hogy Neked ki voltam... Vagyok... Leszek... Az csak rajtad áll!
~ Lehet, hogy nem vagyok hős, de nem vagyok gyáva sem, mert van bátorságom a szenvedélyeimhez.
~ 'néha annyira szeretnék újra kislány lenni, szaladni a fűben, elesni és sírni.' 'és miért lenne ez jó?' 'azért, hogy ne fájjanak azok a dolgok, amik most. hogy elbújhassak az oszlop mögé, ha olyan jön, akivel nem akarok beszélni. hogy nyelvet öltsek arra, akit nem szeretek. szeretnék újra kislány lenni.. és az is maradni..'
~ csak a szívem dobog,hogy azzal lássak,nem kell több,úgy mint másnak
Az online személyiség olyan, mint egy harmadik kéz, amely erővel ruházza fel a számítógép előtt ülőt, aki aktívabbnak, hatásosabbnak érezheti magát.
Tari Annamária
Csak egy egyszerű lány vagyok valakinek szép,valakinek csúnya,valakinek kedves,valakinek mogorva,olykor csendes vagyok,máskor mindenkit túl kiabálok,valakinek nyitott,valakinek zárkózott.....láthatsz okosnak vagy láthatsz butának,érettnek,bölcsnek vagy gyerekesnek,furcsának.Jelenthetek bármit az életben engem nem nagyon izgat....Vagyok aki vagyok és valaki így szeret.!;)
pl, ilyen idézetekre gondoltam.
Olyat szeretnék: pl ha felteszek magamról egy képet, akkor hozzá szeretnék írni, idézetet!!!
További ajánlott fórumok:
- Borderline személyiségzavar
- Antiszociális (szociopata) személyiségzavar avagy a mérgező ember
- Idézetek önismeretről és emberismeretről
- Szerintetek egy ember személyiségében vannak olyan "jelek", amiből látható, hogy be tud kattani?
- Mi a neve ennek a személyiségtípusnak? Milyen emberre utal valójában?
- A sötét triász személyiségjegyekkel rendelkező emberek előnyben vannak a siker és pénzügyi célok elérésében?