Idegesítően lapos fenék (beszélgetés)
Előtte - utána képek
hogy érted hogy fotó? és hol szóltam be?
előtte valaki pont bettt egy nőt, aki 70esen épiteett izmot jócskán.
amúgy a bbc trust me i'm a doctor sorozatban van több rész is, ami az anyagcserével izmokkal eerőnléttl foglalkozik. ott szépen el is magyaráznak csomó dolgot. jó sorozat, érdemes megnézni
Már egy jó ideje nem edzettem, azelőtt fogyás céllal heti 3-4szer 1 órát kardióztam, de egy deka nem ment le 8 hónap alatt 😖 Aztán jött a covid és híztam 8 kilót ami maradt is, 3 évig az istennek nem reagált sportra, diétára, semmire. Aztán 8 hónap alatt lement, magától... Persze, hogy megijedtem, persze, hogy azt gondoltam, hogy a magamfajta balf.sz egy valamitől tud fogyni: a ráktól. Egyelőre úgy tűnik, nem attól fogytam...
Szóval ha szép lassan újrakezdem az edzést, eleinte 3-4 féle guggolásos, súlyzós gyakorlattal, azokból naponta mennyit érdemes csinálni? (Ismétlések száma, időtartam)
Siman lehetsz fittneszanyuka. En tobb fittneszanyut ismerek, aki 40 felett lett sportos csini. Olyat is, aki elotte sose sportolt. Szoval hajra, ha szeretned!
Amugy a jo kondit megeri ossueszedni. Lepcsozes, meg t9bbfeke sajatsulyos cucc is van, ami epit fenekizmot. Konditerem, semmi se kell, csak kitartas, meg youtube :)
Alkatot persze, de izmot amig elsz tudsz epiteni, akar 70-80 felett is.
Es ha epitesz fenekizmot, akkor lesz :)
Bizony!
Súlyzós edzés és kaja! Ettől lesz szép a popsi!🤩
Laposodik tovább? 🤣🤣🤣
Hát ilyen "kifogást* se hallottam mèg😂😂😂😂😂
Igen, max az eszetlen kardiotol laposodik tovább az ember.
Súlyzós edzés, rengeteg guggolás, kitörés, mindenféle feladatok, heti 3-szor, 4-szer. És igen, ez bizony évek. Én 10 eve fogytam le, seggem lógott. Pár éve mondhatom, hogy job rengeteg edzéssel.
Keresd a termekben a hot iron vagy a body pump edzéseket, a súlyokat fokozatosan emeld.
Szerintem ő amúgy sem volt lapos fenekű.
Bármikor lehet tónusosabbá tenni az izmokat.
Valakivel nem lehet csodat tenni.
Az en hatsom sem kerek, mint egy dorogninnye, nagy csocsom sincs, de eddig nem haltam bele.
"Hajas" vagyok magamhoz kepest,ami 65 kilot jelent, es vekonyket vagyok szamontartva.
Szerintem 40 fele elfogadni kell, nem kuzdeni.
Nézd csak: 73 évesen is lehet feneket formálni :)
"Attól félek ha elkezdek rá edzeni, tornázni, csak tovább laposodik..."
Nem, de ne kardiózz, hanem menj konditerembe, és az ottani edzőtől kérj egy edzéstervet. Nyugodtan mondd meg neki, hogy elsősorban a fenekedet akarod formálni, és ehhez fogja igazítani a gyakorlatokat.
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?
- Mit teszel az idegesítő sógornőkkel szemben?
- Ma olvastam egy idegesítő szót: bébibogyó. Mégis mennyire...
- Folyton pakolni kell a férjem után. Rém idegesítő.
- Hétvégi idegesítő semmittevés